Sblomr Ya Perşembe 40 oluyorum Kızlar doktorum dedi genelde Gelmeyince gelmiyor istersen fitil ile doğumu başlatırız dedi istersen haftaya kadar bekleyelim dedi hiç fitille doğum yapan var mı acaba çok mutsuz oldum kararsız ve mutsuz ve korkulu 🥺
Sinemin Sblomr bende burda bekleyim 38 olcam doktordan doğumu başlatmasını isticem ama Bunu ilk kez duydum
Dmrasln Sblomr Fitil rahmi yumuşatsin diye veriliyor daha sonra suni sancı veriliyor diye duymuştum ben ama sadece fitille oluyo mu acaba doğum. Bende perşembe 40 oluyorum yarın kontrole gidicem doktorumla artik doğumu başlatması için konuşacağım
Esraabozkurtt Sblomr canım benimde öyle olucak büyük ihtimal 40+3 oldum gelmiyor bebiş doktorum artk planlayalım beklemeye gerek yok dedi yarın belli olucak cumaya kadar doğum gerçekleşecek fitil rahim yumuşasın açıklık olsun diyeymiş
Di356ve Sblomr benim 2. cocukta verdiler gece diger gün ikindide dogdu serumda takviye ediyolardi sona dogru
Sblomr Dmrasln serumla suni vermiyorum ben dedi doktor ayarlayamıyorlar çok sancı çekiyorlar dedi sadece amaç doğumu başlatmak dedi
Sblomr Di356ve çok ağrı oluyor mu tavsiye ediyormusun yoksa bekleyeyim mi canım en fazla haftaya kadar bekleriz dedi doktor
Prensveprensesinannesi Sblomr bende fitille kızımı 40 haftada doğurdum rahimi yumuşatıyor benim sonra suyum geldi su gelince sancılar da başladı ihtiyaca göre dunide veriliyor cnm 5 saati buldu doğumum
Sblomr Prensveprensesinannesi yaa 5 saat iyiyimiş canım tavsiye ediyor musun yarın gel başlatalım dedi ama ne yapsam 😔
Dmrasln Sblomr Öyle birşey varsa daha iyi bence canım ben suniden korkuyorum çünkü. Yarın sorayim doktoruma bende fitili
Di356ve Sblomr benim 41 hafta olmustu suyu azalmisti artik dogacagina inanmiyodum ben memnun kaldım ilkimden dogal sancidan daha iyi hizli ilerdi
Sblomr Dmrasln ay çok iyi olur sorsan benim ki serumLa suniye karşı ayarlayamıyorlar dozunu falan dedi doktor.. yarın kaç gibi gidersin acaba bana yarın 4 te gel başlatalım dedi
Prensveprensesinannesi Sblomr tabkiki tavsiye ediyorum cnm kızımı beklesem sıvısı da azdı sezeryan olabilirdi tabi bu herkeste aynı olmayabilir cnm bana çok sancı verdiler su patladıktan sonra benim sancılar zaten yetiyordu
Sblomr Di356ve ay maşallah canım ben 39+5 im bir hafta daha bekleyebilirim bence belki normal sancıyla gelir 🤷♀️
Dmrasln Sblomr Rica ederim 😇 sen yazarsan bu postun altına yine bana doğum falan derse heycandan unutabilirim haber vermeyi 😅
Sblomr Prensveprensesinannesi ya benim sıvısı herşeyi güzelmiş bugün 39+5 iz diyorum haftaya salıya kadar bekleyeyim eğer kendi sancılarımla gelmezse fitil kullanırız mantıklı değil mi ya doktorum diyor yarın gel 🤷♀️
inciiim Sblomr canım bende bugün 40+1 oldum ama kızım gelmiyor cuma suni sancıyla doğumu başlatacak doktorum 🤦♀️ Senin Bebek kaç kilo canım ?