Nur_nur06 symslmz Çiğdem Güler e gidiyorum canım memnunum doğum koru da olacak nasipse ben bütçeden dolayı koruyu seçtim Çiğdem hocaya gidip başka hastane de seçebilirsiniz
symslmz Nur_nur06 ben iletişim numaralarından yazdım ama dönüş alamadım yarım saattir kendilerinden. Siz koru harici hangi hastane ile anlaşmalı olduklarını ve ortalama fiyatlarını biliyorsanız yazar mısınız
Nur_nur06 Nurdaaann güzel canım bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ilgileniyor telefonda 24 saat rahatsız edebiliyorum 😂 bi sıkıntı olduğunda kendi görmek istiyor direk 30 haftalığım 14. Haftadan beri Çiğdem hocaya gidiyorum
Nurdaaann Nur_nur06 sevindim ilgili olduğuna bende ilgili bi doktor istiyorum 🥰 bir de kuzum ne kadar doğum paketi
symslmz Nur_nur06 tesekkürler anlasmalı hastaneler hangisi koru haricinde biliyo musunuz bi de ortalama fiyat nedir
Mevsim Daha ilk kontrole gitmedim amaLiv hospital Turgut Var hocaya randevu aldım bilmiyorum nasıl olacak
Nurdaaann Mevsim canım Turgut hocadan herkes çok memnundu burda gördüğüm kadarıyla ben aslında Liv istiyordum ama kişisel sebeplerden dolayı orayı eledim
Mevsim Bütün doktorlar özel yer açmış özellikle onları istemedim.Hastaneye bağlı olsun dedim ya medicana Selçuk bey ya da liv Turgut hoca arasında kaldım.turgut hocaya haftaya randevum var inşallah memnum kalırım
symslmz Mevsim ben de çekindiğimden dolayı bayan doktor öncelikle tercih ediyorum canım tesekkür ederim
Mevsim symslmz anladım benim de ilk doğumda kadındı ama baktım sezeryanda kadın erkek herkes başımda öyle olunca artık bakmıyorum cinsiyete
Bademlii symslmz koru kötü bi hastane mi acaba ? Ankara da yaşamıyorum il dışından geleceğim de bilgim yok. Konuştuğum doktorlar genel de koru dediler hep bana 😢
symslmz Bademlii ben cok şikayet aldım koru ile ilgili hatta dün görüştüğüm bir doktor artık orada doğum yaptırmadıgını söyledi hasta geri dönüşleri olumsuz oldugundan dolayı