symslmz canım ben de araştırıyorum hala, bugüne kadar gittiklerini yazayım ve izlenimlerimi
Hüseyin pehlivan : muayene 200 try tüm tetkikler ayrı ücretli kan 150 try. Rahat guleryuzlu ve sakin bir doktor. Hastası cok, görüşmeler çok kısa 3-5 dk gibi. Yeri sapa araçla gitmen lazım gebelik takibi yapılmıyor senin takip edip randevu alman gerekiyor.
Nuray Atacan: SGK 50 try muayene tetkikler ücretli kana ücret ödemedim. Üçlü 140 try. Hastası yine çok ancak devlet Hastanesi’ne gitsen daha iyi çünkü tavrı konuşması hiç hoş degil. Sekreteri başka bir hastanın adını söyledi sırası geldiğinde, daha hızlı yururmusumuz lutfen dedi kadına. Doktor ise apayrı bir dünyada, azarlar bıkmış ve tavrı bu is için fazlasiyla sert şekilde konusuyordu. Bebeğim uyuyordu ultrasonda karnıma vurdu birkaç kez hiçbir bilgi de vermedi sağlıklı mı değil mi sen soruyosun, geri takip de yapmıyor taramayı yapıyor bitti gitti gel kontrol edelim yok. Açıkçası bu doktor hayli canımı sıktı, mutlu bir an olması gerekiyordu o anların. Sincan tıp sekreterleri de aynı şekilde bir daha Allah oraya muhtaç etmezse gitmeyecegim
Metin Altay: ayrıntılı gebelik için görüştüm 700 try tekil gebelik ve raporlama yapıyorlar ya bu doktor ya Sinan tan ya da Ali ipeği düşünüyorum detayli için
Doktor arayışına devam ♥️♥️