Eminemasalduru Kubra81 canım korkmayın bu haftalarda öyle oluyor ilk gebelikte bebek haraketleri düzensiz oluyor o yüzden içinizi ferah tutun 🙏 hiç haraket etmezse içiniz rahat etmesi için bşr doktora gidebilirsiniz
EylulEsen Kubra81 canim bence hic vakit kaybetme bi sağlık ocağına git kalp atışını dinle için rahat etsin insallah birşey yoktur
maggie Kubra81 gerilip stres olunca hiç hareket etmiyorlar sakin ol düşünmemeye çalış unut bir süre bekle sabaha kadar Yine hareket etmezse yarın sabah doktora gidersin erkenden inşallah bir şey yoktur dinleniyordur bebiş
Kubra81 maggie Evet doğru çok şükür hareket etti pek hareketli değil eskisi gibi ama olsun buna da şükür hiç hareket etmemesinden iyidir
Meryempalabyk rose90 evet o haftalrda oluyormus üzme kendini bende 22yim bgn daha az hissdyrm ve kasıklarımda hissdyrm :( bir günü bir gününe tutmuyor belki biraz karnına krem sür uzan göbegini sev biraz benim ögle hareket ediyordu
Smyyetrkeri rose90 karnını salla canım elinle sıcak suyla karnını güzelce ovala sabunla bol su iç çikolata ye sol tarafına yat uyuyordur büyük ihtimalle
Kubra81 Smyyetrkeri Evet öyle yaptım uyandı herhalde sıpa gerçi her zamanki kadar hareketli değil ama buna da çok şükür.:)
Poyraz_04 Kubra81 Lütfen geçilmeden hastaneye başvurun bu gibi durumlarda. Aynısı benim de başıma geldi doktora gittiğim de boynuna kordon dolandığını öğrendik. Erken öğrenmekte ve önlem almakta fayda var
Sevgice26 rose90 canım korkma bende 1 hafta bıyunca günde bir bilemedin iki kere hissediyodum bu haftalarda genelde uyuyormuş o yüzden olabilir