ftmkrkmz Anmt safra asitleri testiniz hangi hastanede bakıldı acaba banada bakılması gerekiyor ama testi yapan hastane bulamıyoruz
Cananp Merdgn ilacı düzenli kullaniyorum ama tam anlamıyla koruyucu olur mu bilmiyorum.Biraz endiseliyim nasil geçecek bir hafta bilmiyorum.Bu arada sizde ishal başladımı
Cananp Merdgn ya birwz özel bir soru sordum farkındayım 😊ama bütün hamileliğim boyunca kabızlıktan çekince 😁2 gündürde ishal başlayınca elham yaptım biraz.Acaba ilaçtan mı kaynaklı yoksa kolestazın etkisi mi bilmiyorum ama umarım ciddi bir probleme yol açmaz
Razah Bende 31. Haftama girdim kasintidan mahvoldum bende kolestaz diye gittim de alerji olmuşum ailede de var bizim ,ama kollarım bacaklarım berbat kızamık çıkarmış gibi oldum her yerim benek benek . Avil ilaç kullanan var mı peki 😣
Tortilla Bendede bakıldı hepsıne ama bısey cıkmadı delı gıbı el ve ayaklarım kasınıyor aksam ayaklarım sabah ellerım öğlen hıcbırsey yok nasıl bısey bu anlamadm🤯
Cananp Tortilla safra asidinize de baktılar mı ? Bu arada bende ilaç kullandığım halde kaşıntıdan duramıyorum 😑
Merdgn Cananp Ahhaha hayır ya özel değil ben hemşirelik yaptım yıllarca bence çok masum bi soruydu 😂 Evet o dönem bende de olmuştu ama ilaç kaynaklı mı bilemiyorum tabi ☺️ Kaçıncı haftadasınız?
Tortilla Cananp evet hepsıne bakıldı karacıger,safra asıtlerı vs normal aralıkta cıktı ama kasıntım gecmıyorr suan bıle ayaklarm delı gbı kasınıo😫
ftmkrkmz Tortilla safra asiyleri testiniz hangi hastanede bakıldı acaba banada bakılması gerekiyor ama testi yapan hastane bulamıyoruz
Tortilla Cananp galıba oyle yada odemden de olabılır yazıyır cunku sanah kalkımca ellerm sısıyor aksam ayaklarm sısıyor.
Cananp Merdgn ay be bileyim daha once kimseye böyle bir soru sormamıştım ondan sanirim😊37+1 günlük hamileyim.Siz ne gibi etkilerini gördünüz
Merdgn Cananp Ben de o ara çok ishal olmuştum. Ama benim 20. Haftadan önceydi. Kaşıntım ve ödemim çoktu öyle çıkmıştı. Sonra hatta safra çamuru da çıktı.. Ama ilaçla ve diyetle düştü çok şükür Umarım sizin de öyle olur. Şimdi 36dayız 😊