Cekuli Sumeyyye medipol delirmiş olmalı🙈 Kayseri’ye uçakla gidip yaptırıp gelsek tine oraya göre karlı olurmuş😁 detaylı ultrason um geliyor Kayseri’ye mi gitsem 🤔😂
Cekuli Minnosuveannisi bişeye odaklanmasanız iyi olmuş çünkü şok oluyorsunuz 😁 geçiyor ama o ben kız meraklısı oldum şuan oğluşum oğluşum 🙈❤️
Cekuli Zera_ER hahha @Ramos buraya gelsin klimanın elektrik parasıyla Acıbadem Fulya da bile doğurur😂😂😂
Ramos Cekuli Zera_ER haha kızlar çok tatlısınız her ay 400 500 arasi elektrik parası veriyorum sadece klimaya 😂😂 evi kiraya verip gelim size ama orada sicaksa klima isterim yine🤣🤣🤣😂
Zera_ER Cekuli dnjdkdjdd😂😂 cidde alıp sakın fenalaşma yemin ederim seni cok seviorm @Ramos ya 😂😂 klima faturasınn fitre zekatyla senide Dr Banu hayallerne kavusturablr 😂😂😂
Cekuli Zera_ER Adana’daki evide kiraya versin + klima elektrik faturası +mutfak masraflarını faturaları düş ulaşır bence 😁 Bende kalırsın burda hem similasyon olur bana Doğum simülasyonu😂 @Ramos
Anneyimanne Cekuli aynen öyle vala canım insan bebeği için parayı bile gözü görmüyor rabbim tüm annelerimizin evlatlarıni evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏