Cekuli İkili test lerinizi ne kadara yaptırdınız? Tam olarak neler kontrol ediliyor? 11-12. Haftada ikili testte cinsiyeti öğrenen var mı?
Dilekaraslan2018 Cekuli ense kalınlığına bakılıyor canım 2,5 - 3 doktor riskli demişti benim 1,13 çıkmıştı sonuçta gayet iyi çıktı. Yaşını kilonu sigara içip içmediğini soruyor sonuçta 1 hafta 10 güne çıkıyor.
Melisbol Cekuli 180 tl civarinda bir ucret odedim. Kan vermeden once ultrosonda ense kalinligi ölcumu , burun kemigi var mi yok mu, ve burun kemigi olcumu yapiliyor. Zaten bu olcumler normal cikarsa ikili test sonucuda genel olarak olumsuz birsey cikmiyor :) bir hafta sonrada sonucumuz belli olmustu. Cinsiyet tahminide yapmisti o zaman doktormz ama tutmadi :)))
Anneyimanne Cekuli 11 haftalığızzz şuan bugün gittim bende kan verdim bi kaç güne çıkar ararız sesi doktorum 206 tl ödedik özel hastene olduğu için
Hasgul Ne kadara derken 80 tl muayene ücretimiz 45 tl de kan verirken aldılar ücret ilk olarak normal ultrasondan bakılıyor ense ve burun ölçüsü alınıyor kan vermek için gidiyosun kan veriyosun 3 4 tüp kadar 9 gün sonra da sonuçlar çıkıyor cinsiyet içinde erkeğe benziyor fakat tam emin değilim dedi doktorum bu çarşamda gidicez inşallah 🤗
Cekuli Hasgul hıı ben ikili test diyince doktor ultrason la alakalı sandım kan veriyoruz anladığım kadarıyla benzetsede bi cinsiyet duymak istiyorum artık😂 inşallah dağlık
Cekuli Anneyimanne özel hastaneler çok pahalı gerçekten ben ikiliye 90 tl vermiştim bir Arkadaşım 45 tl vermiş 4lüyü özel hastanede yaptırdım 180 tl bundan sonra pek bişey kalmadı ama araştırıp yaptıracam tek yere bağlı kalmadan🙈 inşallah güzel çıkar sonuçlar
Anneyimanne Cekuli aynen çok pahalı eşime çok dedim devlete gidelim galan filannn diye ama dinletemedimmm maaleseffff aynen arastırmadannn olmuyor
Cekuli Anneyimanne amin inşallah güzel çıkar sonuçlar devlette sinir krizi geçirtiyor insana en son gittiğimde geçirdim yanı bebek sağlıklı olsun Allah maddi olarak imkan versinde en güzellerini yapalım inşallah🙏🏻
Minnosuveannisi Cekuli bende 13. Haftamda gitttim 85 lira muayene ücreti kan alınırken de 45 tl ödedim. 13 haftalıkken erkek gibi duruyor dedi. Dün gittim 16. Hafamdı %100 kız dedi bacak arası boş dedi 🙏🏼
Cekuli Minnosuveannisi bende 80 muayne 90 ikiliye vermiştim 12. Haftada doktor erkeğe benzettiydi ben çok kız istiyorum diye söylememiş yanımda hala dolu bacak arası hep o hayalle yaşadım ama resmini bile verdiler işaretleyip sormuyorum artık zaten alıştımda 😂
Anneyimanne Cekuli aynen öyle vala canım insan bebeği için parayı bile gözü görmüyor rabbim tüm annelerimizin evlatlarıni evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Minnosuveannisi Cekuli ben ilk söylediğinde çok fazla dikkate almadım desem yalan olmaz ama bu gidişimde net gördüm boştu bacak arası o yüzden kzıkm diye sevmeye başladım 😂❤️
Sumeyyye Ben ikili testi 20 tl ye yaptırdım kayseride😄 istanbulda yaşıyorum medipol hastanesine gidiyorum 600 tl dediler ama memleketime gidicektim orda yaptırayım dedim. Ultrasonla ense kalınlığı burun kemiği karın duvarı gibi şeylere bakıyolar sonra kan veriyorsunuz. Cinsiyetide çok ısrar ettim söyledi erkeğe benziyo dedi oğlum olucak💙💙
Cekuli Sumeyyye medipol delirmiş olmalı🙈 Kayseri’ye uçakla gidip yaptırıp gelsek tine oraya göre karlı olurmuş😁 detaylı ultrason um geliyor Kayseri’ye mi gitsem 🤔😂
Cekuli Minnosuveannisi bişeye odaklanmasanız iyi olmuş çünkü şok oluyorsunuz 😁 geçiyor ama o ben kız meraklısı oldum şuan oğluşum oğluşum 🙈❤️