Kbrlks Herşey yolunda diyor derken kasılmalarımın olduğunu fark ettim ve bugün nst de sancılarım çıktı şimdilik 2 doz ciğer geliştirici vijinadan Protestan verildi 6 saat saonra yine nst ye girdik ama sancı hala devam ediyor. Daha coook erken değil mi lütfen başın gelip düzelen hamileliği devam eden varsa yazabilir mi motiveye çöl ihtiyacım var 😕🙏🏻
Twinksmom Kbrlks 28 de aynen öyleydm bugün 34 oldum ama inanılmaz sancım var sanırım artık doğacaklar😞
DilanDag Kbrlks benimde arada sertleşme kasılma oluyor ama uzun sürmüyor 15/20 dk SONRA geçiyor 29+2 deyiz endişe etmem gerekmi acaba bilemedim 😔😔
-Minnaklarin-annesi- İnşallah bekler bebişler arkadaşımın da aynı oldu uzun sğredir hastanede yatıyor üstelik rahim uzunluğu 1 mm kadar düştü kasılmaların nasıl oldu canım bende çift yumurta ikizlerine hamileyim
Kbrlks -Minnaklarin-annesi- suları iyi rahim ağzım da iyi ama sancı çıkıyor çok ilginç ve ben o sancıyı hissetmiyorum bile hastaneye gelmesem anlamam bile
Kbrlks -Minnaklarin-annesi- ben hiç fark etmedim hep normal santim burda okuyana dek meğerse kasılmalarım varmış ikiz siye normal sanıyormuşum sanki dar bi kıyafet giymişsin de içinde patlıyormuşsun gibi karnın aşırı geriliyor her tafafı ama bizim önce bebekler geriliyordu sonra komple gerilmeye başladılar
-Minnaklarin-annesi- Kbrlks ayyy korktum ya 28+3 günlük olduk bizde benim de çoğu zaman karnım o kadar geriliyo ki nefes alamıyorum taş gibi oluyo magnezyum içip yatıyodum oda kaşıntı yaptı 🥺
Busraa78 Benimde hersey normal giderken birden 28.ci haftada karın ağrılarım başladı meğer erken doğum sancılarıymış. Nstde sancım çıktı suyum falan hersey normaldi hastanede yattım serumla falan sancımı kestiler. Şu an 33.cü haftama girdim düzenli progestan ve nidicard kullanıyorum. Sürekli yat özel durumlar harici hareket etme ilaçlarını düzenli kullan 🙏
gulumse0611 Sancı olduğunu nasıl anlarız bnmde ikiz gebelik ilk gebelik arada adet ağrısı gibi ağrım oluyo yada batma gibi sancı daha 20 haftalığım ama olsa nasıl anlarımki
Kbrlks gulumse0611 biz dün saat 3 den beri hastanedeyiz aradım doktorumu anlattım yaşadıklarımı dedim ya çocuklar o kadar sert dikleşiyorlardı ki ben normal zannediyordum sonra tüm karnım sertleşmeye başladı. Bu şekilde anlattım hemen gel dedi nst ye girdim sancım çıktı hala hastanedeyiz
Oznur11 Benimde 23+3 birden çok aşırı kanamam geldi hersey gayet normal sancim yok suyum normal rahim ağzı normal ama neden kanama oldu anlayamadik hemen 1 tane ciger geliştirici yaptilar şuan bende Protestana basladim insallah son haftaları görürüz 🙏🙏
EylulEsen Kbrlks benimde erken dogum riskim çıktı tek gebelik benimki ve benimde karnım 1 haftadır sürekli sertlesiyor adet sancısı yapıyor acaba doktora gitmelimiyim
gulumse0611 Kbrlks bnmde arada sert oluyo ama geçiyo uzun süreli olmuyo çok yorulunca yürüyünce falan oluyo aynı şey mi ki acaba anlık sancı oluyo bide cız diye geçiyo sonra
Yarim_Kilo_Kiyma Kbrlks Benimde aynı belirtilerim var 👀 çok sertleşiyor gerçekten , bazende o kadar dikleşiyor ki 23+5 teyim normaldir diye düşünüyordum ama, yanlış mı düşündüm acaba ? Panik yaptım bende mi gitsem doktora acaba ? Aylık randevum önümüzdeki hafta mı 🙁
Kbrlks Twinksmom 34 ü görürsem gerçekten başka bişey istemicem insan 26 da yaşayınca gerçekten çok yıpranıyor rabbim sağsağlim tam zamanında gelmelerini nasip etsin yavrularımızın bol bol yatın ben son zamanlar çok yordum kendimi ama artık 2 buçuk ay yatış var
Ensar1234 Twinksmom aa gözün aydın cnm seninle yazışmıştık sıkıntımı vardı sancın falan neden 34 de geldi bebişler
-Minnaklarin-annesi- Twinksmom aaa hadi gözün aydın canım Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerine iyiler mi şimdi 😇
Twinksmom Ensar1234 28 de zaten riskliydi doğum olucak denildi 34 e kadar geldik bir gecede sancı sabahına doğum başladı denildi hastaneye girdim 1 saat sonra doğum bitmişti😔
Ensar1234 Twinksmom normal mi oldu canm bebişlerin durumu nasıl küveze girdilermi kiloları nasıl ayyy çok soru sordum ama gerçekten merak ediyorum 31 oldum bende heran beklemedeyim tedirginlik var
Kbrlks EylulEsen kesinlikle gidin ben 2 gündür hastanedeyim mesela ilk geldiğimde sancılarım çok düzenliydi ama şimdi daha iyi
Twinksmom EylulEsen Lütfen gidin ben birincisi ishal oldum son 1 hafta ikincisi sertleşmeler düzenliydi sonunda da gece 3 gibi karın krampı çektim midemi üşüttüm sandım sabahına doğum başlamıştı hastaneye girdim suyum patladı keşke erkenden gitseydim diyorum