Kızlar merhabalar, öncelikle rabbim hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
ben bu su azalması mevzusu nedeniyle eylül ayında bir bebeğimi kaybettim, 6 aylıkken. Bebeğimin damağı gelişmemişti ve doktorlar ultrasonla bunu tespit edemiyorlardı su o kadar azalmıştı ki görüntüyü veren o su zaten. Bir sürü doktora gittim bir sürü havuç suları armut suları içtim, olmadı nasibi yokmuş yavrumun doğduktan 15 dk sonra kaybettik. Bunu paylaşma amacım sizleri ümitsizliğe düşürmek değil umarım beni yanlış anlamazsınız sadece birkaç şey söylemek istiyorum benim 18. Haftada sıkıntılar başladı suyum azaldı bir anda bebeğin gelişimi üç hafta geri düştü ve doktorum müdahale edelim dedi. Ben de müdahale ettirmedim direndim fakat bana gerçekten pahalıya patladı. Suyum bittiğinde artık içeriden rahmimde enfeksiyon oluşmaya başladı mecburi doğum dedi doktorum, normal doğum yapamadım suyum bittiği için. 24 saat suni sancı ve ilaca rağmen. Doktor artık rahmin patlamak üzere dedi koştur koştur sezaryene alındım, rahmim antibiyotiklerle yıkandı filan iyileşme sürecim çok uzadı normal sezaryenlilere göre.
Demem o ki birkaç doktor eğer ısrarla müdahale edelim diyorsa doktorunuzu vakitlice dinleyin kızlar 😓 biliyorum çok çook zor insanın canından can gidiyor ama yavrumuzun nasibi yoksa da ne yaparsak yapalım olmuyor 😓
inşallah sizler sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi, inşallah hiçbir sorun sıkıntı olmasın 🙏
hakkınızı helal edin, inşallah canınızı sıkmamışımdır, ben o kadar zor toparlandım ki sizlerin bunu yaşamasını hiç istemem kızlar 🙏