Aselhavva Kızlar yarın suni sancı ile doğum yapacam dualarınızı eksik etmeyin. Duada ismimi de getirirseniz çok sevinirim ismim Havva
Reyhan55 Aselhavva Allah yardimcin olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bir avaz da kurtulasn inşallah ne heyecan vardır şimdi hem bebeğine kavuscksn hem doğum neler olacak falan derken ama uyu dinlen enerjiye ihtiyacın olacak
Aselhavva Reyhan55 suni sancı alacam diye çok tedirginim çünkü sancım yok. Bebeğim 39 haftalık artık karnımda beslenmiyor geriye gidiyor dedi artık doğması lazım dedi o yüzden çok stresliyim
inciiim Aselhavva Allah yardımsın olsun sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🥰kaç haftalıksın canım
Reyhan55 Aselhavva inşallah bu gece sancin gelir canım hayırlısı ile suni nasıl bilmiyorum ama doğum hızlı ilerliyor diyorlar ben de ilkini normal yaptım ama kendi sancm vardi
1anneadayi_ Canım bana da suni verecek bebek aşağı indiyse inan duygularını yaşıyorum .. 😍 Rabbim kolay bir doğum nasip etsin bebeğine sağlıkla kavuş inşallah 😍☺️ Aselhavva
Reyhan55 Aselhavva kendi sancin da öyle çünkü aynı olay oluyor bebek geleceği için o kanallari açması için şiddetli olması gerek bence bir farkı olacağını zannetmiyorum
Aselhavva 1anneadayi_ evet bebek doğum kanalımda dedi bana. Rabbim sizinse yardımcınız olsun inŞAllah