Ftm_bkdmr Deletedmom267 bana da 13 haftamda kıZa benziyor dedi çok hareketliydi. 16 hafta da tekrar gittik yine çok hareketliydi zar zor görmüştü. Net olarak organ taramada kıZ dedi ☺️ Bizim daha yeni yeni doğru düzgün sizinki gibi bi fotomuz oldu ☺️
Deletedmom267 Ftm_bkdmr sizn bebisin resimi varsa atarmisiniz benim bebisle bi kiyasliyim cinsiyet olarak 😂 12+1 yani bugün söylendi bize 👼🏻🐣
Deletedmom267 Melike145334 kuzum valla ben hic anlamıyorum ama anlayan anne adaylarimiz var sor istersen bi post açıp 😘
Melike145334 Deletedmom267 bence çok bellı kordonun altında çıkıntı var yumurtalığa benzer yüksek ıhtımal erkek sağlıkla gelsın
Ftm_bkdmr Deletedmom267 biz 28 haftalık olduk yaa kuzum şimdi. Ayrıca resim yüklemede sorun yaşıyorum 🙄
Melike145334 Deletedmom267 açtm geçen hafta bir yorum gelmedi ama cınsellık kaynana gelın kavgası falan olsa baya ilgi cekerdı
zeynepstlmss_1 Deletedmom267 https://hizliresim.com/s/upload-success Bide bizi tahmin edermisiniz güzel annecim daha 12 hafta 2 günlük ama Yinede meraklanıyo insan😂♥️