Deletedmom267 Merhaba! Arkadaşlar Anneler Ablalar Kardeşler 🥰 cinsiyet tahmininde bulunmak isteyen 👼🏻 https://imgyukle.com/i/SuL5T8
ecembugra53 Deletedmom267 pipi gibi duruyor ama kordon da olabilir 😊 daha küçük annesi 16. Hafta da net belli oluyor 😂 Ben de oğlusum olacak 😊💙
Ftm_bkdmr Deletedmom267 kordonun altında bir çıkıntı var hem duruş pozisyonu da net bebeğiniZin. Doktor hiçbir tahminde bulunmadı mı. Erkeğe ya da kıza benziyor diye
Deletedmom267 balporsugum belli oluyormu veya neye gore anladiniz acaba yorumunuz icinde ayrica tsk ederim
Melike145334 Deletedmom267 bence çok bellı kordonun altında çıkıntı var yumurtalığa benzer yüksek ıhtımal erkek sağlıkla gelsın
Anneolmayahasret Deletedmom267 ben agladim resmi gorunce 🌿 benm bebegiminde boyle fotolari olucakti aklima kendi evladim geldi😪 saglikla kavus kuzum rabbim acilarini gostermesin insallah🥰🥰🥰
Deletedmom267 onyedinisan Allahm hayırlısını nasip et bütün anne ve anne adaylarina 🥰 pipidir sanirim 😁😁
Deletedmom267 Anneolmayahasret 😔 dilim varmıyor söylemeye ters bi durum oldu demekten baska birsey diyemiyorum suan ..amin hepimizin evlatlarına canimm balimm cok sagol ♥️
Deletedmom267 Gzd_ondr googleden hizli resim yükle yerinden resimin urlsini buraya kopyalarsaniz olur