Zeys iyimserr bebiş doğunca sıkamıyorsun ben de koku hastasıyım parfümlerime uzaktan bakıyorum artık ☺️
DilanDag okroya yaa gerçekten mi ben kas aldirdigim zaman sanki tüm yükümden kurtuluyor gibi hissediyorum 😀
Zeys Eemmyy uzun tırnaklar gidiyooo bebeğin altını temizlerken pek hijyenik olmuyor 🙈 annem diyor ki benim yaptıramadığımı kızın yaptırdı sen kısa tırnaklı ojesiz diyor ve gülüyor 😅
Eemmyy Zeys ahahahh😀Biliyorum canım kescem mecbur 🤭Eminim aynı lafı benim annemde söyleyecek😀 Biraz karşıydı çok uzun tırnağa☺️
okroya nil_sugra erkeğin bakımlısıda çok detaycı oluyo ya 😃 benim eşimde bakımlı kendisi ile ilgilenmeyi çok sever kendine aşık terazi burcu 😂
Nursrbg Bende göz makyajını çok seviyorum asla yapmadan evden çıkmam . Tırnaklarım hep uzun ve ojeli ve doğal maskeler yapıyorum sürekli 😍 valla iyiki kadınız makyaj kadar güzel bişey varmı 💃🏻😘
okroya Göz makyajı yapanları çok beğeniyorum ben anca eyeliner rimel 😂 değişik geçişli farlar falan hiç süremiyorum ayarlayamıyorum 😂 ama doğal maske yapmayı bende çok severim 😍 eczacı gözüyle’nin maskeleri çok güzel doğal 🥰