Asenana Gmsy1 bende öyle bi tek yemek yapıyorum evi bile eşim temizliyor yorulmuyorum da hiç ama gidince sorucam yine de
Kuzeymasal Asenana bende düzenli gidiyorum. Bir hafta öncesi hiçbirseyim yoktu. Kontrol süremde tekrar gittiğimde öğrendim. Tabi siz bilirsiniz bekleyip beklememek size kalmış
Asenana Kuzeymasal yeni oluşan bir durum olmadığı için beklememem gereken bir durum yok zaten ilk hissettiğimden beri hep aşağıda
Bsrlmnemr Asenana 20li haftalarda bebekler yukarı çıkmaya başlar bu 25 26. Haftayı da bulabilir benim de çok zor yukarı çıktı ama şükür bi sıkıntı olmadı.. Doktoruna söyle aşağıda hissediyorum diye muane etsin bi sorun varsa söyler zaten
Asenana Dorukcuuuum 19. Haftada hissettim ben ama herkesin farklı oluyormuş çok yakında hissedersiniz merak etmeyin:)
Mcz-01 Asenana tam sormak istediğim bir soruydu haftaya randevum var 22 haftalık olacağm gittiğimde soracağim inşallah bende aşağıda hissediyorum gittiğimde sorayım dedm sızın yazınızı gordum demek ki normaldr inşallah şuan 20+5 im
Sibelsncar Asenana hep tekmeler orda benimde hep asaagida sanki dönmüş gibi dicem ama ayaklar kasıkta sanki
Buselensi Asenana aslında aşagıda olan ayakları ve tepindikce sana aşagıda gibi geliyo bendede oldu o haftalarda doktora gittim ultrasonu tuttu oraya bak ayakları burda burda aynuyo ondan oyle hissediyosun demişti bana
Asenana Hilalgc detaylı ultrasonumu yaptırdım geçen hafta öyle bisey demedi ama.sonuclari doktoruma göstermedim daha gidince görecek
TugceTok06 Asenana çok normal herkes boyle hissediyo biz 25. Haftamızdayız daha 1 hafta önce gobek deligimin üstüne çıkmaya başladı oğluşumm 😇😇😇