merhabalar bütün hamişler, anneler ve canıııı gönülden anneliği bekleyenler 🙋♀️
tam bir hafta önce yazmıştım buraya sancıyla nişanım geldiğini ama birgün sonrasında doğuracağımı hiç düşünmemiştim evet o muhteşem duygu nasip oldu ve sonunda harika bir bebeğe sahip anneyim doğurdummmmm 😃🤩😍
gelelim jet hızıyla olan doğum hikayemize 🥰
5 temmuz pazar günü akşam üstü sancılar yoklamaya başlamıştı (ilişki sonra gelmeye başladı) ama şiddeti hafifti ve ben biran önce doğsun diye sabırsızlanırken daha var doğurmam herhalde yalancıdır diye kimseye söylemeden gezindim 😅
6 temmuz pazar günü sabah şefaf bir akıntıyla incecik kan geldi acaba dedim nişan mı az olduğu için nişan değildir dedim ve bütün gün ev temizle, çamaşır ,ütü, yemek ne iş varsa bitirdim 🙈
akşam 7-8 gibi 10 dk bir 1 saat süren sancılar gelmeye başladı saat 11de de nişanım
merak etmeyin kızlar öyle muallakda bırakacak acaba nişan mı diyecek şekilde gelmiyor ahaaaa nişanım geldi diyorsunuz :)
sabaha kadar sancı çetim yarım saat arayla 10 dk 1 saat yediye kadar 😬
doktorumu aradım ve durum anlattım hemen gel kontrol edelim dedi ama ben eve geri dönerim diye düşünerek gittim
5 cm açılman var hemen yatışını veriyorum bugün doğurursun dedi ben şok 😂 bir sersemlik geldi tabi eşimi işe göndermiş kayınvalidemle hastaneye gitmiştim ve doğuma gitme şeklimi hiç böle hayal etmemiştim 😅😅
neyse 11 de yatışım verildi odaya geçtim serum ,lavman tansiyon kontrolleri ve tabiki devamlı açıklık ve bebeğin pozisyonunu kontrol etmeye ebeler geldi hiç korkup çekinmeyin o an çok bambaşka bir siz oluyorsunuz çekinme utanma korku endişe atın hepsini üzerinizden ben sadece bebeğime odaklandım o kadar sakindim ki ne doğumdan ne sancıdan korkmadım biz kızımla kavuşcaktık ve ikimiz çok güçlüydük ki bunu gösterdikde
saat 12:30 gibi suyumu patlattılar sancılarını takip et düşerse haber ver dediler kontrole geliyorlar tabi ama ilk doğum olacağı için uzun sürer daha dediler ama öle olmadı 😃😃
birde sancılarım başladı ama geceki sancılar çerezmiş 😂😂
masajlar,hareketler köpek oturuşu en son duşta sıcak suda masaj inanılmaz rahatlattı beni sancı sürecimiz çok güzel hızlı ilerledi sancı geldiğini onu karşılamak doğru nefes inanılmaz önemli ama o an o sanıyla onu yapabilmek zor olabiliyorda beni en çok zorlayan nefes oldu
ve sonunda o kaka yapma isteği geldi dedim geliyor bebeğim 🤩
3 ıkınmada kızımın kafasını hissettim geldii diye bağırmamla yatağa koyup doğumhaneye geçtik ama kafası çıktı ne yapcam bilmiyorum bez olmasa çoktan çıkmıştı bebeğim 😀
çatala zor çıktım ebe kafasını tuttu ve ben oturur oturmaz bıraktım kaydı geldi meleğim
07.07.2020 14:16 45 dk sürdü diye bilirim yani 😊
doktorum 2.kattan 6.kata çıkana kadar doğurmuştum 😃😃 bebeği görünce ne yaptın sen dedi hastanenin en hızlı doğan bebeği ünvanını aldık
burda çok okudum zorlu hayat hikayelerini
hamilelik süreçlerini çok şükür benim sıkıntılı bir durumum yoktu hiç bir anlamda ki genel olarak hep olumlu düşünen olumsuzlukları nötrleyen oldum ki hamilelikle daha da fazla oldu bu durum çünkü bebeğim herşeyden değerli onu üzmemek için olumsuz hiç bir şey hissettirmemek için çabaladım hep ve hep konuştum sürekli devamlı bunu yapın 6 günlüğüz ve bebeğimde o konuşmaların etkisini görüyorum 🥰
pendik medipol de doğum yaptım doktorum canan acar demir ceren ebemiz bir melek aşırı tatlı ve çok güzel ilgileniyor hastaneden ilgiden çok memnun kaldım
en son olarak biliyorum baya uzun oldu ama 🙈
lohussalık 😩
hamilelikten zormuş kalabalık kesinlikle olmasın anneniz yada rahat edebileceğiniz yakınınız bir kişi ruh hali baya değişiyormuş insanın ee anne olduk dimi 😃
hepinize istediğiniz gibi harikaa doğumlar hamişler sağlıkla bebeğinize kavuşun gücünüze güç katın sevgilerrr 🥰😍❤️