Duygukc VArmıdır benim gibi dengesiz şeyler aşeren hamileler sürekli canım buz gibi kola istiyor napıcağımı şaşırdım 😂😂
Csnsu AnneyimHamileyim aynen ben sigarayı bıraktım nescafeyı bıraktım 5 haftalıkken daha kola hiç sevmem normlde aşeriyorum resmen eşimle birbirmze giriyoz kola yüzünden o görmeden 2 bardak gömüyom anca kendime geliyom ayda bir abartmadan😅
Duygukc Serena 😂😂benide eşim bakkala göndermiyor 2 buçuk litre kola alırım diye eksiği kendisi alıyor 😂
Rabia95 Duygukc o kadar çok cola fanta çekiyor ki. Ama 23 haftadır hiç içmedim 🤐😬 eşimde izin vermiyor o benden dikkatli 🤷🏻♀️
Duygukc Dilrubalim ay vallahi bende öyle içmek istemiyorum ama krndimi hep içerken buluyorum eşim almayıncada surat asıyorum mecvur alıyor az az iç diyor ama gel bide bana sor 😂
Evita Duygukc doğum yapalı 3 hafta oldu hala aşeriyorum😬😁hamileliğimde hiç içmedim. Şimdi de emzirdiğim için içmiyorum.
Esmaad Hamile kalmadan önce hiç bir asitli içeçek içmezdim ama hamilelik döneminde sürekli cola Fanta aşerdim ve zaman canım çekse içtim 🙄 35 haftalık hamileyim arada içiyorum hala ☺️
ipeginannesi Duygukc son 1 haftadır ben de günde 1 kutu kola içiyorum. Ama çay kahve içmiyorum hiç kafein açısından sıkıntı olmasın diye. Ama şeker yönünden zararlı biliyorum ama içim yanıyor, doktorum ilaç da vermiyor benimki de can deyip içiyorum 😞