Anneler2 Merhaba kızlar, nasılsınız? doktorum bana haftada bir Nst-ye bağlanmamı söyledi. Buna gerek varmı? gereklimi
derinozkaya Anneler2 kacıncı haftandasın canım 35ten sonra her hafta baglanıyorsun olası bir erken dogum riskin varsa veyahut sancı, kasılma, sıvıda azalma yada artma vs
ecembugra53 Anneler2 gerek var tabi 35. Haftadan itibaren hafta da biri oluyor canım tabiki hervhadts gidicen
Alparslansmom Anneler2 ben 34 te gittim doktora bana artık her hafta geleceksin nst de çekilecek dedi 🙄
Anneler2 derinozkaya 33 haftadayım. Bebegim ireliden gidiyor 35 haftaya uygun. Doktor 32 den sonra her hafta girmemi söyledi. Çevremde hiç duymadım onun için sordum.
vrndozlem 35.haftadayım bugün girdim ilk kez her hafta giricem bundan sonrada suyumuzda artma var erken doğum olabilirmiş😕
vrndozlem Barkoddg gizli şeker olabilir dedi bana açlık tokluk şekerim alındı ondada sorun çıkmadı diyetisyene yönlendirdi beni bakalım bu hafta yediklerime dikkat etsem azalır mı bilmiyorum
Barkoddg RuzgarsMommy Benim seker yuklrmrsinde her sey normaldi ona guvendim. 30 lardan sonra cikti sekerim simdi kendimce dikkat etmeye calisiyorum. Suyum hep normal benim yarin kontrolum var insallah artma falan olmamistir.
vrndozlem RuzgarsMommy diyetisyen yardımıyla mı yoksa kendiniz mi dikkat ettiniz azalma oldumu suyunda bebeğin peki
RuzgarsMommy vrndozlem yok canim kendim doktorum meyve tuketiminden dolayi dedi bende karpuz kiraz yemeyi bıraktım unlu hamurlu şekerli seyelri de kestim proteine agirlik ver dedi. 32 haftada suyum fazla cikti ilk bu dediklerimi yaptım 35.haftada daha atmamiş ama yine de fazla dikkat etmeye devam et dedi doğuma kadar böyle insllah erken gelme olmaz
vrndozlem RuzgarsMommy ben doktoruma şekerden olabilir dedim yok dedi meyve çok tüketiyorum ki karpuz ve kiraz vs bunların suyu arttırdığını okumuştum bir yerde diyetisyene gitmeden kendim başarabilirmiyim bunu acaba bendede erken doğum riski var bu sebepten dolayı inşallah düzelir 😕
RuzgarsMommy vrndozlem valla benim hep karpuz ve kirazdan oldu bence sende simdi birak meyve tüketmeyi canim artmasin daha. Bol su ic ama su içmeyi birakma
vrndozlem RuzgarsMommy suyuda kıstım korkudan içiyorum ama 2 lt bulmuyor nerdeyse günlük su içmem 😕 ozaman bir haftda böyle deneyim normale dönecek mi bakalım
RuzgarsMommy vrndozlem yok su içmekten kısma korkma inslalah artmaz daha. Bende korkumdan dikkat ediyorum bu seferde oglum kilo almicak diye korkuyorum :))