Cerenssn beyzzaad yok canim acilma veya iluski hakkinda birsey soylemedi sadece normal doguma musait oldugumu soyledi ama normal dogum icin son zamana kadar iliskiyi öneriyorlar bir sıknti olmadigi surece
beyzzaad Cerenssn anladım canım. bana da söyledi ama bu sefer de erken olur diye korkuyorum o yüzden sormak istedim
Cerenssn beyzzaad benimle aynisin ben bir sorun yasamiyorum bir sorun olacaginida sanmiyorum canim yab
beyzzaad Yakamoz-1990 çatı muayenesinde doktor eliyle alttan muayene ediyor açılma vs var mı normal doğuma uygun musun öğrenmek için 🙈
Yakamoz-1990 beyzzaad galiba benim çatı muayenemi yapmış 😳😅 açıklığa bakıcam demişti sonrasında konuşurken hep normal doğum üzerinden konuştuk ama çatı bahsi hiç açılmadı.. 🙈
Betul_bakiiii beyzzaad bu böğürtlen çayı ne işe yarıyormuş çok okudum bunu yazanları yapraklarını mı içiyoruz nasıl oluyor canım içtin mi?
beyzzaad Betul_bakiiii doğumu kolaylaştırıp açılmaya yardımcı olurmuş ben poşet çay olarak aldım aktarda da satılıyordur ama birde ahududu yaprağı çayı duydum oda baya faydalıymış
Betul_bakiiii beyzzaad bizde 38.haftadayız normal bekliyorum ama hala tık yok. O zaman bende Bi araştırayım öyleyse işe yarar belki. Çünkü çoğu insana doktoru tavsiye etmiş