Dlrege Bahar-1989 uni baby sıvı deterjanla yukadım kıyafetlerini ama dogduktan sonra omonun bebekler için sıvı deterjanı var onu düşünüyorum
Dlrege Bahar-1989 yo kaldım aslında ama yorum olarak sey okudum kaka mama lekelerini cıkarmaya yetmiyor diye o yüzden dogduktan sonra omoyu denemek istedim😊
SeHer1909 Zeynepli1234 evet kullandım ben ama ilerde lekelere etkisini bilemem. Şimdilik çokkk memnunum.
DenizKokusu Bende minoris aldım set halinde çamaşır deterjanı leke çıkarıcisi bide biberon temizleyicisi paket halinde:) bugün geldi bakalım daha kullanamadım ama organikmis yorumlarda iyiydii
Sfk55 Gulay_58 he işbirliği yapıyorum hay Allahım zihniyete bak bu postlara gelince insanlar yararlnsn diye soyluyorm ben cok bilglndm cnkü.
Burcugaye Gulay_58 reklamla alakalı değil bence öneri sadece o araştıyor ki belli markalarl övüp belli markaları övmemezlik yapmıyor aynı markanın bi ürününü iyi diyorsa kötü olana kötü diyo burda herkes bilgilensin diye açılan postlarda bunu demenizde bi garip
Anneyim Bende kokusu hoş temizligi iyi bi deterjan istiyorum bebek deterjanı önerir misin alayım hoş kokulu
BusraDevlet83 Bahar-1989 Green Clean kullanıyorum. Bitince Dalan yada Dalin granür sabun deneyeceğim. Bu deterjandan da memnunum ayrıca.