Kubranuri Saribebek tahlil yapilirsa 30 40 lira gibi br ücret alıyorlar canım başka bilmiyorum bunlari biliyorm
Damalakko Saribebek Süleyman beye hala gidiyorum muayene ücreti 120 lira eğer kan vs testi yaparsa sanırım oda 20 liraydı ikili test için 60 lira verdim
Damalakko Saribebek kadın Hastalıkları ve doğum canım hamilelere de hamile olmayanlara da bakıyor ben hamile olduğumu bilmeden gittim o zaman da baktı en azından bilgi amaçlı gidebilirsin hamileyken de onunla devam ediyorum
Saribebek Kubranuri Allah razı olsun canım hamileysen rabbim tek avazda kurtarsın inşallah eğer gebelik bekliyorsan Rabbim tez vakitte seni sevindirsin inşallah
Kubranuri Saribebek hamileyim canım Allah razi olsun . Rabbim sanada en kısa zamanda bebek müjdesi nasip etsin . İnşallah herşey gönlünce olur 💖
Saribebek Kubranuri gitmeden önce randevu alıyor mu ben şimdi sayfasına bakıyorum ama randevu al yerini bulamadım
Aytelf2012 Saribebek hamilelik düşünüyorsanız mozaik hastanesi ve koray Altunay kesinlikle işinin en iyisi👏
Kubranuri Saribebek çok fazla beklemiyorsun canım sabah erken gidersen yada öğleden sonra çok yoğunluk olmuyor
Saribebek Kubranuri iyi geceler. Ben Çarşamba günü defne hastanesine gittim muane oldum bana cumartesi tekrar gel dedi her gittiğimde muane ücreti alıyorlar mı