Cakil01 Bunları söyleyene de inana da allah akıl fikir versin🤔 Keşke bana da denk gelse de böylesi ağzının payını verip oturtsam yerine😂 akşam akşam ne güldüm
Rabia42 Duamm anam ben karismiyom valla internet elinizin altında gidin araştırın yorumunu yptm ben herkes gibi ve ordanda belirttiğim gibi inandırıcı gelmedi banada ama bunun inandırıcı olmaması yada sacmaligiyla ben dalga gecemem Allah başıma bı dert verir hikmeti büyüktür sonuçta kinadiginiz şeyi yaşamadan olmezmis insan😒
Aysenurtsr Hahahah ya daha neler artik🙂 vallahi hamile arkadaslarim bu hamilelik piskolojisi sizleri cok etkilemis 🙂) niye her denilene inanip kendinizi kasiyorsunuz? NE demek ayi gordu ona benzedi ya 😂😂 vallahi alemsiniz 🙂 hergun sokakta kedi kopek goruyoruz.
gzbrtk Daha neler ilk defa duydum benim kedilerim var hergün görüyorum ne yani beyaz mavi gözlü kedimemi benzeyecek🤣🤣🤣
Cekuli Ya o kadar genetikler kromozomlar protein sentezleri vs sonsuz şey bu biyoloji hayvana bakma nedir ya bu insanlar ne içiyor Allah aşkına keşke bütün insanlar hayvanlar kadar temiz olsa da ayıya benzeseler
Gk-love Sumeyyye 😂😂🤣 benimde köpeğim var yok ona bakma dediler niye dedim aş erme zamanında bakılmazmış benzermiş tövbe ya 😀😀😂 nasıl görürsen öyle olur aslında onlar bizim evlatları kedi köpek olarak görüyor bizde onları evlat olarak görüyoruz aradaki fark çook 😍☺☺ Ama kedi kumuyla eldivensiz yaklaşmayın bugün bu programda yazdı günlük takipte gerekirsede siz temizlemeyin ☺
Aysegull Kibarbaby bütün sinirlerim boşaldı gülmekten sağol yaa çok iyiydi😊yeni doğum yaptım dikişlerim ağrıdı gülmekten
Sumeyyye Gk-love Aynen hayvan olarak göremiyorum zaten kızımı evlat yani☺Evet biliyorum toksoplazma virisünü tedbirliyim o yüzden. Teşekkür ederim 😊
Burcum Anneadayihazal köyde yaşayanlar ne yapsın, her yer hayvan. İneği otlatcak, sağacak otlatırken yılan görecek, çıyan görecek.. inanma öyle şeylere. İçini ferah tut😊