Elifcoskun78 ipeginannesi vallahi çok bekletti doktorda bi belirti yoksa 20 sine kadar bekleriz diyor nasıl dayancam 🙄😣
ipeginannesi beriufuk beklemicem desen yapacak bi şey yok etkinlik yapacak halin yok zaten halim olsa salgın var diye duruyorum. Beklicem desen günler geçmiyor işimiz zoor
NurseB Bende 39+1 doğuramıyorumm ilk kes yazıyorum doğuramıyorum diye belki bu gece başlar bişeyler 😂 hafif hafif düzensiz sancılar dışında hiçbir şey yok😂
NurseB ipeginannesi 10 20 saniye sürüyor ama bir saat arayla 3saat arayla filan düzenli sürelerle ve artarak gelmiyor hep aynı :)
Aselyagmur ipeginannesi aynen öyle saol canim..heyecan bı an sanki her an doğacak gibi bı endişe var bu aralar sancilar vuruyo bakalım artık
tugce67-67 ipeginannesi ah her gün yataktan kalkarken mızmızlanıyorum kesip alsınlar artık dayanamıyorum diye😂aylardır yyku yok zaten ayaklarım davul gibi şişiyor kramplar zaten ayrı 😢doğuramıyorum gelmiyorr.17 sinde doğmazsa suni verecek
ipeginannesi tugce67-67 evet sabahları yataktan yaşlılar gibi inleyerek kalkıyorum yarım sast vücudum açılmıyor sanki. Ağrılar sızlamalar. O ayaklar eller zaten ödemden bomba gibi. Neyse ya sabır diyecegiz azcık daha 😀
Di356ve ipeginannesi 38+4 bende burdayim gecen baska bi dr demezmi 36+4 adet tarihi onemli degil resmen bütün hevesim kacti bakalim hangisi dogru
ElifKerem ipeginannesi Ben de 39+6 dayım malesef tık yok😞 Bekliyorum sancı tutar suyum gelir diye ama malesef çevremdeki herkes doğurdu bi ben doğuramadım 😩
tugce67-67 ElifKerem aynı haftadayız bendede hiç bir belirti yok😢doğmazsa 17 sinde ya suni ya sezeryan
ipeginannesi ElifKerem o da ayrı bi kafa oluyor dimi, tatlı bi kıskançlık çöküyor içime doğuran birini görünce 😀