ipeginannesi Herkes yazıyor ben de yazayım dedim. Bir de totem yapmışlar galiba yazan doğuruyormuş. Nerdeee o günler? Hadi sancım tutsa da gitsem doğuma sağlıkla 😇
DuyguY Bende yazayım o zaman doğuramıyorum🤪39. Haftalık olduk su yok nişan yok sancı açılma yok doğuramıyorum yapıştı karnıma kızım😅 bu arada benim kızımın adı da 💟İpek💟 yani bende bir ipeğin annesi oluyorum 😻
DuyguY Merak sabırsızlık valla ne ararsan kuzum her an suyum gelcek nişanım gelcek zannediyorum ama gelmiyor 🤷🏻♀️
ipeginannesi DuyguY ben zannetmiyorum bile çünkü hiç bi belirti yok. Ama bazen sesli söylüyorum oturduğum yerden falan kalkarken, inşallah şimdi ayağa kalkınca suyum gelir de doğuma gideriz diye. Herkes gülüyor 🤣
ipeginannesi irva Ooo daha yarım olmamış 🤣 ilk gebelik mi? İnsan süreci de bilmedği için ilk gebelikye bi şaşkınlık da oluyo.
ipeginannesi tugce67-67 son 1 mii? Ben öyle olsam doktora yalvarırdım herhalde sancı mı verceniz kesceniz mç napcaksanız yapın diye 😀
tugce67-67 ipeginannesi ah her gün yataktan kalkarken mızmızlanıyorum kesip alsınlar artık dayanamıyorum diye😂aylardır yyku yok zaten ayaklarım davul gibi şişiyor kramplar zaten ayrı 😢doğuramıyorum gelmiyorr.17 sinde doğmazsa suni verecek