BeyzaNurr Merhaba bayan lar 7 haftalık hamileyim kasıklarım ve belim yürüyünce felan çok agrıyor otururken felan kasıklarıma agrı girip çıkıyor böyle birşey başına geln varmı yada normalmi doktoruma sordum normal dedi daha ilk gebeligim
Aylin01 BeyzaNurr normal hepsi benimde sırtım tamamen ağrıyor çok oturunca veya çok ayakta durunca belim kasıklarım ağrıyor tatlı ağrılar bunlar 😊
Acemimum BeyzaNurr canım aynı sıkıntılar bende de var doktorum rahim büyüdüğü için ve bebek yerleşmeye çalıstığı için bunlar normal dedi sık dinlenmeye bak için rahat olsun 😊
Merymery BeyzaNurr cnm bnde agri olmayınca korkuyom diyom bebege bişey mi oldu bugun hic olmadi meselâ korkuyorum bisey mi oldu diye tatli agri bunlar korkma
buse007 BeyzaNurr benim de öyle oldu canım bel kasık ağrım çok oldu (kusma mide bulantım olmadı ama) şuan 13. Haftamdayım çok iyiyim çok şükür
Papatyali 8+6 oldum bana da 2 haftadır kasıklarımda iğne batar gibi oluyor ama ağrı olmuyor. Bulantım çok sadece bu aralar. Ama hepsi normalmiş bunların.
Mlkplt Bende 5 buçuk haftalık hamileyim bende de bel ve kasık ağrısı çok var gece ağrıdan uyanıyorum o derece ama doktor gayet normal dedi canını sıkma sende anormal bir durum olsa doktorun uyarısını yapardı
nciPervaneSultanova Bende sat a göre 6+3 üm, ağrım yok çok şükür rahat hiss ediyorum. İlk çocugunsa rahim bagları gevşiyor ondan olabilir
Huzurr Mlkplt keseyi gördünüz ama demi ? Bende 5+4 günlük hamileyim açım ama canım bişey istemiyor sendede oluyor mu bu his ?
Mlkplt Huzurr evet canım bugün keseyi gördük ama bebeğin kalp atışı için erken dedi doktor. Bende sadece mide ekşimesi var bunun dışında bişe yok canım herşeyi yiyebiliyorum kişiden kişiye değişen durumlar demek ki. Sen naptın keseyi gorebildiniz mi ?
ysmmnk Ben de dün gebelik testimi yapıp pozitif sonuç alanlardanım 🙂 henüz ne kadar olduğunu bilmiyorum, cumartesi randevum var inşallah öğreneceğim durumu, dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar 🙂
Nur40 Mlkplt 7 haftalıgız bızde dün beneği gördğk kesenin içinde kalp atısınında com yavas oldugunu soyledi haftasına göre hazırlıklı ol herseye dedi 🙁
Mlkplt SedaCeylanTucan yok canım ya duyamadım doktor daha erken 2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi sen keseyi gördün mü bide kalp atışını duyabildiniz mi
Elons Slm bayanlar bende 6+3 hamileyim gecen hafta kese icin dr gittim keseyi gorduk dr gebelik hormonun dusuk dusuk tehliken var dedi vajinal fitil verdi kullan 15 gun sonra gel kalp atisi duyarsak tehlike gecmis demektir dedi ilk gebeligim cok endiseliyim ayni durumda olan varmi kalp atisini duyabilirmiyim cok endiseliyim
Dogaaa Elons bende 6+3üm canım benimde lekelenmem oldu düşük riski sebebiyle Protestan fitil verdi. Cuma günü gideceğim bende doktora o zaman duyarız inşallah kalp atışını dedi çok merak ediyorum 😔