Zekiye_79 Tugce1803 Yok vallahi canım en son doktora gittiğimde on haftalık bir günlüktü cinsiyeti ile ilgili bir şey söylemedi bakalım 15 haftalığına olunca söyleyecek mi 😊
-fv- snka2021 öğretmenim😅iki isimli öğrencilerimden bıkmış durumdayım 😂sanki adlarını ben koymuşum gibi tripler yiyorum her yoklamada..yok ben ötekini kullanmıyorum bana şunu diyin,vay efendim ben bu adımı daha çok seviyorum öyle söyleyin, hayır hocam o evdeki adım okulda bunu kullanıyorum bla bla bi sürü şey..200 den fazlalar bi de tek tek hangisine ne dememi hatırlicam..😂😂😂tek isim koymanız daha iyi bence 👏🏼👏🏼👏🏼
Minnak_annesi34 snka2021 tek bende iki isimi sevmiyor kullamiyor yegenlerim hep çift isim kizim tek rahatik en güzeli
bburcu snka2021 tek isim bence ☺️ 2 isim olunca sorun çıkıyor yok kaynana ismi babaanne ismi olsun diğeri diye . Ben sorunu kökten çözdüm 😂🧸
bburcu Zekiye_79 eşine sorsaydın ya bi senin mi anan baban var bende kendi annemin babamın adını koyarım diye 😒 empatiden yoksun bu adamlar
Ysmntg İki isimli birine sorun bu soruyu😔 ben de çift isimliyim.hic memnun değilim. Ama asla koymam derken kızıma eşim isterse çift isim koyacağız çünkü ikimizin aynı anda gönlüne sinen isim bulamadık🤦
MaviMasal İki isim. Çünkü büyüdüğünde hangisini beğenirse onu kullanır diye düşünüyorum. Ve bide eşimle istediğimiz isimleri koymak için iyi oldu. Dede, babanae, annane, isimleri koymamak kaydıyla o da beğendiği bir isim seçti bende 😇