RabiaMG Elifkutay kalinligi nasil yatagin baktim ama anlayamadim park besikte ust kademeye koyuldugunda nasil oluyor
RabiaMG askdunyam kalinligi nasil acaba yatagin. Park besikte ust kademeye koyuldugunda nasil duruyor
askdunyam RabiaMG bana çok ideal görünüyor tam bir karış kalıyor 20 cm falandır herhalde derinliği. İlk zamanlar uyandıkça alıp koyması rahat olur diye düşünüyorum. Zaten çok dönmeye başlayınca alt kademeye indiriliyormuş çocuk.
vrndozlem Benim beşikte kraft beşik içine sünger kestirdim ama ayrıca yün döşek tarzıda bişey yaptı kayınvalidem altına sermek için
vrndozlem RabiaMG ince yaptırın eğer düşünürseniz hangisine karar verirseniz çünkü biz kalın sünger kestirdik rahat etsin diye bu sefer yüksek kaldı biraz hareket etse allah korusun düşer ilerde aklınızda bulunsun
Medusafer RabiaMG bende kraft calipso2 aldım içine de kraftin yatağını aldık zaten yataşin ürünüymüş diye güvendik umarım sorun yaşamam
Elifkutay RabiaMG bizimki ondan bambu olanı aldık. Kalınlığı 11cm ben beğendim. Henüz kullanmadık ama güzel dokusu var. Dışı çıkarılıp yıkanabilir fermuarlı. Maxi cosi Bamboo visco yazıyor
Cnsbll RabiaMG bende kraft pak beşikalmiştim.yatagı da krafttan aldım.yataşın ürünü gayet güzel.yarim karış kalınlıgı var.ben yine de altına yün yatak koydum
RabiaMG Cnsbll internetteki yorumlardan kararsiz kaldim bende ondan vazgectim yoksa kraftin kendi yatagini alicaktm
RabiaMG vrndozlem ben sunger kestirmicem zaten canim besigin o ince sunger gibi yerini koyup bide yatak alip koyucam. Pamuk yaptirirsakda cok kalin yaptirmicam
emine86 RabiaMG ardon canım üst bölüm için ben bebek yorganı kullanmıştım markasını hatırlamıyorum çok iyi olmuştu