RabiaMG Kizlar kraft calipso 2 park besik aldik icine kraft yatagini alcaktim internette arastirdim yataktan pek memnun degiller. Bu park besikten alip icine nasil yatak aldiniz memnun musunuz kullananlara sormak istedim.
RabiaMG RabiaMG kizlar kullanan icine yatak alan yok mu? Kraftin kendi yataginin yorumlari iyi degildi bazi sitelerde ortasi gocuk duruyormus cok terletiyormus. Ince pamuk yatak mi yaptirsak acaba.
emine86 RabiaMG biz beşiğin ebatlarında normal yatak aldık diğerleri çok ince ve kimse memnun değil yorumlarda
Turkoglu RabiaMG ben içinede kraft yatak aldım doğuma az kaldığı için kurduk nevresimine varana kadar da serdik hazır gayette güzel bizde e bebeğin internet sitesinden verdik siparişi çok güzel biz beğendik eşimle ve yataş üretimli kraft yataşa yaptırıyormuş
RabiaMG emine86 normal yatakda ust kata yuksek oluyormus sanirim. En iyisi pamuktan ozel yatak yaptirmak sonrada kalin yatak alirz.
emine86 RabiaMG ardon canım üst bölüm için ben bebek yorganı kullanmıştım markasını hatırlamıyorum çok iyi olmuştu
RabiaMG tugbaayvaci anladim canim. Alez bende baktm ama genelde su gecirmez olduklari icin hava aldirmiyor ya bakicaz artk 😊
RabiaMG Turkoglu kat izi oldugu icin ortasi gocuk duruyor yazmislar yorumlarda bide kimisi cok terletiyor yazmis kararsiz kaldim o yuzden.
Elifkutay RabiaMG maxi cosi marka yatak aldık gayet güzel. Bizim aldığımız beşikte Kraft calipso. Sanırım fiyatı 270tl yatağın. İnternetten bakabilirsiniz
RabiaMG Elifkutay kalinligi nasil yatagin baktim ama anlayamadim park besikte ust kademeye koyuldugunda nasil oluyor
askdunyam RabiaMG biz de aynı park yatağı aldık içine yatak araştırırken yorumları iyi olan bi maxi cossi vardı onu aldık henüz kullanmadık ama gelen yatak güzel yani ne sert ne yumuşak
RabiaMG askdunyam kalinligi nasil acaba yatagin. Park besikte ust kademeye koyuldugunda nasil duruyor