nciPervaneSultanova Hatice88 git şimdiden canım, keseyi görsün, dış gebelik falan olması ihtimalini ele. Zaten kalp atışı için ne zaman geleceyüni sçyleyecekdir doktorun
Kadze Glshsn16 6+3te duydum duyarsın inş😍 döllenmeye bağlı değişebilir 7.8.haftaya kadsr duyamazsan panik yapma
ElifClk Hatice88 Bende 5+1 senin gibi 18 mart sat. Aynı zamanlardayız. Bu hafta keseyi gördük. 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için . 5.ayın 3 ünde gideceğim inşaallah Bebişimin kalp atışlarını duymaya😇❤ Hatice88
Hatice88 ElifClk tamam o halde yarın kan verim sonuçlarla bnde gideyim keseyi görmek için..Senin de mi 18 mart son adet günün peki beta kaç cıktı
Yoncaarslan Bizde 5+2 olduk bugün , sat benimde 18 mart, perşembeye randevu aldık gideceğiz Allahın izniyle🤲🏻🙏🏻
Glshsn16 mervessfuat devlette makina da görülüyor mus sadece duyamadim ama doktor kalp atisi var dedi
Bilge35 Glshsn16 bi ihtimal canım ben 8 haftalık oldum bugün daha duymadık yarın gideceğim☺ acele etme bazen geç olabiliyor
GokceGenc nciPervaneSultanova bnde snn gibi cnm son reglime gore 7 haftalık ama ultrasona gore 6+1 sorn yok dedi ama anlamadım haftaya kapatr dedi bakalım