Elfcls Marazin_annesi prenses doğum diye bakarsanız nete daha iyi fikir sahibi olursunuz. Yanlış ya da eksik bir şey söylemek istemem
Elfcls _Mrv_ onu yazmayı unutmusum. 😃 Evet sancıları hissetmiyorsunuz. Bu aşamada ebe devreye girdi. Elini karnıma koydu. Ikınmam gereken zamanı o söyledi
Annehissi2510 Marazin_annesi tabiki de ben epidural ignesini devlette dogum yaptim istedim yani anestesiden rdv aliyorsun istege bagli istersen igneyi yaparlar istemezsen vurmazlar cnm
Annehissi2510 Marazin_annesi yok kiz ek ucret degil sigorta karsiliyor ben fransada yasiyorum turkiyeyi bilemiyorum
Marazin_annesi Annehissi2510 benim eşimle nikahim yok babamdan sigortaliyim karşılar dimi… Herhangi bi ücret odicekmiyim doğum için acaba
Wonderanne Elfcls Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Ogrtmn34 Elfcls Allah analı babalı büyütsün inşallah epidural 4-5 cm açıklık varken yapılmıyor mu 8 cm çok geç diye biliyorum
Elfcls Ogrtmn34 ben 8 cm e kadar sancı hissetmedim.8 cm sonra kesik atacağı için canımın yanacağını ve sancıları hissedeceğimi söyledi. O yuzden 8 cm sonra yapıldı
Muzikk Elfcls ay ne güzel canım ya benım de normal doğum ben de cok sancıya dayanamassam epidural isteyecegım ınsallah dua edın bızım de guzel gecsın masallah sızınkı cok guzel gecmıs
Aydan123 Elfcls Allah anali babali buyutsun🤲 ne guzel kolay gecmiw dogumun 🥰darisi benim bawima canim 40+2 oldum oglum gelmek bilmiyor 🙄
Gizemsonmezler Elfcls rahatlık seviyemiz aynı inşallah bende normal doğurur böyle 3 4 saatte işi bitiririm 🧡😇 Allahım hayırlı yaşamlar versin inşallah