9 ay boyunca bekledimiz yavrumuzu kucağımıza aldık (çok şükür). Buradan hep dogum hikayeleri okuyarak 9 ayı tamamladık. Anlatma sırası bize geldi. 🤗Gelelim doğum hikayemize. 2 temmuz sabahı kontrole gittik. Acıklık 0, sancılar duzensız, bebek yukarıda dogum kanalına girmemiş hala. Tabiki ben söylene söylene geri geldim hastaneden 😁 dr 4 gun sonrasına randevu verdı. Kapıdan çıkarken inşallah doğurmaya gelirim dedim. Çok içten dua etmişim ki 3 temmuz sabahı 5 te suyum geldi.Duşumu aldım sabah 6 da hastaneye geçtik. Açıklık 3 cm agrım kasılmalarım yok gayet ıyıyım. 1 saat sonra ebe kontrol etti acıklık 6 cm 😁 Ebe bu kadar hızlı ilerlemesine şaşırdı. Saat 8 de 8cm acıklık bende hala sancı yok. Korıdorda dans edıyorum. Doktorum geldi bu aşamada. Bu saate kadar sancı çekmediğimi bu süreci gayet guzel geçirdiğimi ama sancıların 8 cm sonra hissedeceğimi söyledi. İstersen epidural yapalım hiç birşey hissetme dedi. Kabul ettim 😁 iyiki de etmişim. Saat 9 da gayet rahat bir dogum yaptım. Kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım 🥰 9 gunluk olduk bile 🤩 hamilelik boyunca hep hareketliydim. Her ne kadar pandemi döneminde 2 ay evden cıkmasamda evde spor yaptım. Yediklerime dikkat ettim 7 kilo aldım toplamda .32. Haftadan sonra hergün 45 dk düzenli yürüyüş yaptım son güne kadar . 36. Haftadan sonra plates topu ile hareketler yaptım.Ev işlerimi son ana kadar kendim yaptım. En önemlisi hiç bir zaman normal doğumdan korkmadım. Zaten rahat biriyimdir 🤗 Hep kolay bir şekilde doğuracağımı hayal ettim. O şekilde de oldu🤲 bir de doğuma giderken bir arkadasıma meryemana otu koydurdum suya. (İnanırsınız ya da ınanmazsınız ). Benim doğum hikayem bu 🙃 İnsallah bütün hamişler sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar. 🥰