Can2 Bende 7.haftamdayım ve nerdeyse 2 haftadır süren kahverengi sürüntü şeklinde akıntım ara ara devam ediyor cuma günü doktorum progestan 200 mg başladı bende tedirgindim bu kadar sürermi yerleşme kanaması diye ama doktorum öyle demişti takip edelim artarsa progestan başlarız demişti ama dediğiniz su konusuna ağırlık vermek lazım
nida50 Can2 geçmiş olsun size de. Doktorunuz korkacak bir şey söylememiş anladığım kadarıyla, rahat olun. Stres yapmamak da önemli sanırım. İnşaAllah kazasız belasız sağlıcakla, sağlıklı bebekler doğururuz hepimiz. 🤲🏻
Aaayseeee Can2 Merhaba aynı durum şimdi bende var. 7+4 üm 1 haftadır ara ara kahverengi akıntım geliyor lekelenme değil akıntımda renk sonra normale dönüyor ertesi gün tekrar geliyor. Doktor devam ederse Progestan başlarız dedi. Sizin geçti mi Şimdi progestan kullandınız mi doktor ne dedi?
giresun Can2 merhabalar benimde 4 gündür kahverengi akıntı geliyor 10 gündür progestan alıyorum fitil şeklinde ama çok korkuyorum doktoruma açıkçası çok onemsemedi size durum nasıl gelişti.
Haree nida50 ben de 6+1deyim çok az o da tuvalet kağıdına gelen çok küçük akıntıyla karışık kahverengi leke oluyor,ara ara kasık bel ve sağ bacağımda ağrı oluyor çok rahatsız etmeyen.Genelde çoğu kişide oluyor galiba bu durum
nida50 Haree o kıvam normaldir belki de benim çamaşırı kirletecek kadar koyu kıvamlı ve çok koyu renkli oldu. O tedirgin etti. İnşaAllah sağlıklıdırlar, Allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin.
Can2 Aaayseeee evet bende geçti bir 10 gün kadar progestan tb kullandım ama beni çok fazla halsiz yaptı cok etkiledi ama kullandım ve geçti çok şükür şuan bir sıkıntımız yok ama ağır kaldırmayın uzanma germe hareketleri yapmayın dinlenn bol bol geçer inş kesede kanama yoktur inş
Aaayseeee Can2 Yarın yine gidicem doktora en son gittiğimde bi sorun yok demişti devam ederse progestan vereceğiz demişti bakalım inşallah iyi olur teşekkürler 🤗
Can2 Aaayseeee ozaman geçer inş yerleşme kanaması cok uzunda sürebiliyormş stres yapmayın oda etkiyor
Aaayseeee Can2 Çok teşekkür ediyorum inşallah öyledir. Doktor sorun görünmüyor ama progestan başlayalım dedi bakalım.