nida50 Merhaba hanımlar, 7hafta 5 günlük hamileyim. Sabah çamaşırımda koyu kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gördüm. Doktoruma durumu yazdım ancak henüz cevap vermedi. Biraz korktum açıkçası, benzer durum yaşayan var mı?
Mine_Nur123 nida50 canim benimde 10.haftamda geldi kahverengi lekeden korkma boool şu iç bende bol su içerek atlattım
Cicilibicili nida50 canım ara ara bu tarz lekelenmeler görülüyo, kan olarak gözlemlemen sıkıntı habercisi. Ama sen yine de doktoruna demişsin zaten yerleşme kanaması büyük ihtimal ama belki tedbir amaçlı progestan kullandırabilir sana. Söylediğin iyi olmuş yine de 🌸
sevimlieyuboglu61 nida50 benimde ilk gebeliğim de iki kez bir damla kahverengi leke grlmiişti. Doktoras gidip muayene olmak gerekiyor . Bebeğin iyi olduğunu öğrendiğimde içim rahatlamıştı. Doktor progestan tedabivisi başladı
nida50 Merveyyyl öyle mi, bilmiyordum. İlk gebeliğim pek bilgim yok. sürekli devam eden bir durum mu peki? adet öncesi lekelenmenin hafif hali gibi olunca korktum. Teşekkür ederim.
Merveyyyl nida50 herkeste farklı oluyor canım yerleşme ise devam etmez.. benim kanama alanım vardı şakır şakır kanamam da oldu.. her renk geldi benden kırmızı pembe kahve çoğu kez düşük yapıyorum sandım öyle çoktu.. Doktorum ilaç ve istirahat verdi. Doktorun kontrole çağıracaktır.. sebebini öğrenirsin uzan dinlen bugün ve bol bol suç iç
nida50 Mine_Nur123 bulantıdan çok fazla su içermiyordum, ondan mı oldu acaba? Zorlayacağım kendimi, çok teşekkür ederim.
nida50 Cicilibicili anladım. Kanama gibi değil elhamdülillah ama insan korkuyor. inşaAllah kanamaya dönmez. Çok teşekkür ederim. 💐
nida50 sevimlieyuboglu61 anladım. Benim damla gibi değil de adet öncesi lekelenmenin hafifi gibi sanki. Doktorum henüz bir şey yazmadı ama söylediklerinize göre kontrole çağırabilir o zaman. Teşekkür ederim cevap için.
Yaseminelif nida50 canım korkma sakin panikleme benim o dönemde bırak kahverengiyi haftalarca kanamam oldu kahverengi hatta az boyutta kan yerleşme kanı olarak kabul ediliyor sakin ol
nida50 Yaseminelif öyle mi? kendine yer açtıkça böyle kahverengi akıntı oluyor o zaman. Çok teşekkür ederim.
K_bra13 Arkadaşlar benimde 18 haftalik gebeliğim 2 bendede akintiyla beraber kahverengi lekelenme oldu … korkmalimiyum hastaneye gidersem yatis mi verirler
Aslihan2 Bende burda durup okuyayım yorumları kac gundur ayni sorun bendede var yatıyorum ve ilac iciyorum yinede arada oluyor kahverengi arada pötürlü böyle 😪 ben daha kalp atışını bile duymadım cok korkuyorum insallah bebeğim bana tutunur rabbim bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu
nida50 Aslihan2 Korkmamak, stres olmamak lâzım galiba. Herkes yaşıyor anladığım kadarıyla. İnşaAllah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah hayırlısıyla size bağışlasın.
Ebru2019 Bende şuan 10 haftalık hamileyim 8 haftada baslamıstı hemen doktora gittim tabi kese altı kanama alanı olusmus dedi ilaç verdi bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi ne olur ne olmaz doktoruna görün ona göre ilaç verir
nida50 Ebru2019 Doktoruma sordum o da hastaneye gitmene gerek yok, yarın Bir bakalım yazmış. Geçmiş olsun size de, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah.
nida50 Merveyyyl Anladım. Geçmiş olsun, Allah size bağışlasın hayırlısıyla. Yarın kontrole çağırmış doktorum. Dediklerinizi yapayım inşaAllah, teşekkür ederim.
Buseeee_byk nida50 merhaba benim lekem yok Ama belim çok ağrıyo sizde yasiyomusunuz bel ağrısı 7+2yim bende
nida50 Buseeee_byk dünden beri belimde ve kasıklarımda hafif ağrılar var benim de. Rahatsız edecek seviyede değil. Şiddetli mi sizin ağrınız?