gulumse0611 Hulyafuat siZde nasldı hiç gülmedi falan streslisin ben böyle çalışmıyptum falan dedi belki sibele giderim zaten ilerleyen zamanda ikinci kez de öyle yaparsa
gulumse0611 Hulyafuat bnde anlamadm iyiler mi diye sordum rahim ağzı uzunluğunu falan sordum ondan sonrasöyledi ne alakaysa doktor değilsin diyo falan saçmaladı böyle beklemiyodm vardır bir hayır değişteirirm belki sibele de bakarım
gulumse0611 Symcvk bnm tam tersi zonguldaklıyım ama mardinde görev yapıyorum ne güzel kurtulmuşsunuz mardinden 😂 görev ne olarak
Hulyafuat gulumse0611 evet boyunu rahim agzı uzunlugunu ben sorunca soylemıstı bana ama kilosunu sormadan söylüyor bende yadırgadım ama benım cuma dogum ıste degıstırme sansım yok sibelide dene onuda cok iyi diyorlar
gulumse0611 Hulyafuat bir kere daha gitcem gene öyle yaparsa sibele geçicem bende banada sadece kilosunu söyledi
Mihre Arkadaşlar Zonguldakta detaylı ultrason yapan tavsiye edebileceğiniz,iyi bir doktor, perinatolog var mı?
gulumse0611 Symcvk yaaa bizde hala mardindeyiz ordan sonra burası cennet gibi gelicek size valla merkezdemiydiniz bnm eşimde astsubay jandarmada bende öğretmen olarak ordayım üç yıldır valla bitmedi gitti