Mihre Hulyafuat Ah zonguldak yazısını görünce içim bi hoş oldu,memleketim:) arkadaşım geçen yıl orada yaptı,genel olarak Zonguldakta gidilebilecek başka iyi bir özel hastane seçeneği yok zaten.
Hulyafuat Mihre acaba kimde yaptı doğrudur insanın memleketi gibi yok bende rizede oturuyorum ama memleketim Zonguldak dogumu memleketimde yapacağım bir sey cıkmazsa 😌
gulumse0611 Hulyafuat gittiniz mi doktora bnde memlekete geldim burda düşünüyptum ama pek de iyi doktor yok gibi
Hulyafuat gulumse0611 benım bebek yuzunu gostermıyor hıc o yuzden bakmadık ama rizedeki doktorumun kliniğindeki ultrason aleti daha lükstü buradakı o kadar net degil
gulumse0611 Hulyafuat bnmde öyle bnde mardinden geldm ordaki cihaz çok iyiydi ama burda nasl olur bilmiyorum siyah beyaz mı baktınz
gulumse0611 Hulyafuat gittim evet ilk kontrole sorun yok dedi sadece plesantanın biri biraz aşağıda sınırda dedi şimdilik sorun yok ama dikkat etmem gerek biraz ciddiydi ama doktor bilemedm sibele de gitsem mi diye düşündürdü
Hulyafuat gulumse0611 bilemedim şimdi yogunluktanda olabılır sibelide iyi diyorlar kuzenım onda doğum yapmıştı ama işte hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
gulumse0611 Hulyafuat siZde nasldı hiç gülmedi falan streslisin ben böyle çalışmıyptum falan dedi belki sibele giderim zaten ilerleyen zamanda ikinci kez de öyle yaparsa