Meltem37 Merhabalar ankarada ozel tavsiye ediceginiz hastane varmı doktor birde Duru tıp merzekinde ki yorumlari okudum hic iyi bir yorum yok oraya gidicektm. Normalde
AATozarr Meltem37 Merhaba Pursaklardasın anlaşılan 🤣 Duru tıp tavsiye etmiyorum ben şahsen, burda vefa hocaya gidebilirsin çok ilgili be tatlı bi doktor 😉 Özel istiyorum dersen medical park bar Keçiören de arkadaşım orda doğum yaptı memnun kaldı..
Homeless20 Meltem37 ankarayı çok bilmiyorum ama yakınsan gata da seyit temel ceyhan var. Özel muayenehanesi de var çok iyi biri gitmek istersen tavsiye ederim
ozlem-06atli Meltem37 Merhaba bende oraya gidiyorum. Bir tane kadın doğum doktoru var. Çok ilgili ve güler yüzlü. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Doğuma kadar da oraya gitmeyi düşünüyorum çünkü orda doğum yok sadece gebelik takibi var. Muayene ücreti 40 lira çok uygun. 👍😊
HGa Meltem37 canım ben Çiğdem Demirel Güler’e gidiyorum çok memnunum paket olarak 7500 . Muaynanesi Ege plazada doğumu koru da yapıyor. Sana yarım saat uzaklıkta falan olur
AATozarr Meltem37 Anladım hoşgeldin o zaman 😇 Pursaklar devlet hastanesinde vefa şakar diye Kadın bir doktor var hem sana yakın onu tavsiye ederim ,özelden bir doktor bulana kadar memnun kalırsın 😉
Meltem37 ozlem-06atli nereye gidiyorsun canim hangi hastane birde hamgi doktor birde coronali hastalar varmis bazi hastanelerde oyuzden korkuyorum
ozlem-06atli Meltem37 Duru tıp merkezine gidiyorum Pursaklardaki canım. Tavsiye ederim. Doktorun ismi Ayşe Behiye Savaş. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Sadece gebelik takibi yapıyor. Doğum yok. Muayene ücreti 40 lira. 👍😊
Gunesim_dogacak_06 Bende bikac defa oraya gittim doktor çok ilgili güler yuzlu ve yakın bi insan. Öncesinde 33 tl bir giriş ücreti vardı sonra 40 yaptılar işte şu an durum ne bilmiyorum ama extra bisey bi tahlil falan istemediği sürece yok diye biliyorum .
HGa Nur_nur06 canım 26. Haftaya girdik. 7. Haftadan beri Çiğdem hocaya gidiyorum sen ?☺️ Koru ile anlaştık biz sen hangi hastanede düşünüyorsun
Nur_nur06 Meltem37 devlet hastanesine gitmek istersen vefa şakar çok iyi bir doktor canım pursaklar devlet hastanesinde özele başlayana kadar oraya gittim ben özel istersen de Çiğdem gülere gidebilirsin ben memnunum 🌸
HGa Nur_nur06 ya allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ Belki karışılaşırız salı günü oradaydım iki hafta sonra tekrar gideceğim ♥️