Merveanl Yeniden merhaba herkese🥰 Kaç aydan sonra bebişe hazırlık yapmaya başladınız acaba .. Suan 12 haftalık oldum çok şükür ,bazen heyecanıma yenilip Kıyafetler almaktan çekiniyorum Daha vakit var diye 🙊🙊🙊
Tugce1803 Merveanl Kıyafet yerine diğer eşyalarına ufaktan bakmaya başladım. Hem onlar cinsiyet içerikli olmuyor☺️Şimdilik ağız mendili, reflü yatağı ve banyo küvet seti aldık👶🏻13 haftalığız bizde🥰
__birafitap__ Merveanl 17 haftaligim başladım en geç 25e kadar bitirmek istiyorum ağırlaşınca yapamam çünkü
gozdeee-1 Kıyafet değilde temel ihtiyaçlarını almaya başlayabilirsiniz bence emziktir biberondur süt sağma makinası falan. Çünkü son zamanlarda hepsi üst üste gelince biraz ağır olabiliyor
Mine8191 Bizde 17 haftalık olduk hiç birler almadım nasipse 24 denmesinde alacağım sadece letgodan bebek arabası buldum istediğim bir modeldi 3.500 tllik bebek arabası çiziksiz şekilde 450 ye aldım
Tatlisannedilekk Merveanl 28haftalığım nerdeyse herşeyi hazır oğlumun sadece yıkayıp ütülemesi yerleştirmesi kaldı😍 ama daha kendimin hiçbir şeyi yok🤭
fosforlukalem Merveanl en güzeli 20den sonra başlayıp 30a kadar alınacakları bitirmek. Sonrası zaten temizlik, yıkama, ütüleme, yerleştirme, hastane çantası hazırlama ve oturup bebişin gelmesini bekleme olarak kendiliğinden ilerliyor 😄😄
Susam34 Merveanl 24. Haftada başladım şu an 28. Haftadayım ufak bir kaç eksik dışında bebişin ve benim ihtiyacımız kalmadı 32 de çantayı hazırlar temizliği yaparım diyorum. Ben oda takımını anne yanı park yatağı ve bebek arabasını ilk olarak aldım oda takımı illaki yeni olduğu için kokuyor o kokunun çıkması bir süre alıyor zaten sonra da diğer eksiklerimi toplu çıkarak 3-4 seferde tamamladım aldıkça yıkayıp ütüleyip yerleştirdim bu şekilde kolay oldu diye düşünüyorum ağırlaşınca ve toplu yapınca zor olurdu bence
Sanslikedi17 Merveanl ben chakra ve zara homedan normal de asla alamayacağım fiyata indirimde çok güzel battaniyeler ve havlular aldım çok güzeller. 2 müslin battaniye(ince müslin değil) 2 kışlık battaniyeyi 260tl ye aldım erken biraz ama çevremde gebe çok bir şey olursa hediye götürüm dedim. Renklerde iki cinsiyete uygun ☺️
kubraersin50 Merveanl merhaba ben 32 haftalığım detaylıdan sonra başladım alınacaklar yeni bitti şimdi de ütüleme yıkama odasını tamamlama kaldı İnan eksik bitmiyor cinsiyete emin olduğun an başla derim. Suanda da deterjanı şampuanı gibi bakım ürünleri bebek arabası puset tarzı seyler alabilirsin her şey çok pahalı bi anda alınmıyor
Zeyyno_ Merveanl Benm evim çarşıya uzak kışın olcak bebişim kışa yakın alışveriş felan yapmamı önerdiler ama kışında çıkamam diye düşünüyorum o yüzden şimdiden intten almaya başladım ufak tefek 🤗 17+5
GulcanYvz Merveanl canım 31+2 yine ufak tefek eksiklerim kaldı ama İnan çok zorluyor alışveriş dışarısı sıcak sen ağır oluyorsun birde maskelerle ölüm gibi oluyor tavsiyem 30 a gelmeden bitir 🤗20 haftalarda başla indirimleri takip et 😘
Merveanl Herkese çok teşekkür ederimmm yorumlardan dolayı..🙏🏻♥️ Bana da mantıklı olan 20.haftadan itibaren almak gibi geliyor .. hepimiz sağ Salim kavuşalım yavrularımıza insallah 🙏🏻
Betim Merveanl 27 de bakım setlerini sipariş verdim, beşik aldım. 31 den sonra da kıyafetleri ve bebek arabası puseti aldım. 27. Haftada başladım diyebilirim ve fakat çok araştırdım daha önce forumda daha önce açılan tüm postları okuyup liste çıkardım tek tek en çok önerilenleri işaretleyip içeriklerini araştırıp memnuniyet Analizi yapıp aldım ☺️☺️