Cigdemveminik Yeni_anneee bnde adet tarihini merak ettim cnm beklenen adet tarihmden önce yapılan testte bile çıkmıyor bazn ki sen 2 haftadan bahsediyosun
Cigdemveminik Yeni_anneee bak bi gönderiye son adet tarihim 7 haziran yazmşsn demekki şuan tam 5 haftalıksın 🤗 kasık ağrında bormal bebek yerleşme aşamasnda oldğu için
Deebg Cigdemveminik evet canım Rahmi yumuşatıyormuş internetten araştır sen yine 37 dolunca başlayacağım ben başlamadım daha günde 2 fincan öneriyorlar
Deebg Cigdemveminik inşallah işe yararda kolay doğum yaparız canım 🙏🙏 aktarlarda falan zor bulunuyormuş ama bende o yüzden trendyoldan almıştım
Ayb-izmir Cigdemveminik bebek aşağıya indiği için genişlemeye açılmaya çalışıyor ondan doktorum öyle dedi kanala girmiş zaten benimki zorluyor o bölgeyi😂😂😂
Cigdemveminik Ayb-izmir bnmkide kanala girmiş geçn gün muayenede doktr 1 cm açıklık var dedi süzinde varmı açıklık
Cigdemveminik Deebg iki aktara sormş eşim yokmş spordan çıktğnda bşka biyere gideck inşallh orda vardır
Esin122 Cigdemveminik bende 37 haftadaym cocuk kafasini dayiyor ondan dedi hoca kasik agrisina ama cok normalmis
Cigdemveminik Esin122 bazn dayanılmayacak gbi oluyor can yakıyor baya 🤦🏼♀️ Normal olması içimi rahatlattı valla saol