Cigdemveminik Kızlar selam 37 haftalığım yaklşk 3-4 gündür plates topuyla egzersiz felan yapıyorm ara ara kask ağrm oluyor normalmi acaba yaşayan varmı?
Deebg Cigdemveminik bende 36+4 üm canım benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor doktor normal dedi doğurmak istiyorum artık bir an önce
Ayb-izmir Cigdemveminik ben de 37 deyim bende de var hatta bazen oturduğum yerden kalkamıyorum o kadar oluyor
Deebg Cigdemveminik 37de ahududu yaprağı çayına başlayacağım canım ben hurma yiyorum bide günde 7 tane doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor
Cigdemveminik Deebg ahududu yaptağı çayıdamı işe yarıyormuş 😮 duymamştm onu bugün alayım ozamn hurmada 3 tane deidler yiyorm bnde
Deebg Cigdemveminik evet canım Rahmi yumuşatıyormuş internetten araştır sen yine 37 dolunca başlayacağım ben başlamadım daha günde 2 fincan öneriyorlar
Cigdemveminik Yeni_anneee bnde adet tarihini merak ettim cnm beklenen adet tarihmden önce yapılan testte bile çıkmıyor bazn ki sen 2 haftadan bahsediyosun
Ayb-izmir Cigdemveminik bebek aşağıya indiği için genişlemeye açılmaya çalışıyor ondan doktorum öyle dedi kanala girmiş zaten benimki zorluyor o bölgeyi😂😂😂