Cans HMine Sağlıklı kalsın minik melek ❤ Allahım güç kuvvet versin hemen toparlasın kendini inşallah .
Cennettim MucizemE sancim oldu 8 gun hastanede yattim sancilari durdurmak icin tedavi oluyordum 8. Gun sancim cok siddetlendi ve servisteyken suyum geldi acil dogum oldu bebegim 1 gun yasadi sadecebenim oldugum sehirde yeni dogan unitesi yoktu baska bi sehire gonderdiler ambulanla
Kelebek29 Cennettim yani bu buraya yazılacak şeymi kardeşim kız perişan ayıptır ya yapmayın. Hiçmi vicdan yok sizde Allah aşkına
Afdemir HMine Rabbim sana bagslasn insaAllah canm dua ediyorz bebegine. Sezeryanla mi aldilr norml mi dogdu canm? Kac gram
gunes HMine allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Allahım kucağınızı dolu kılsın. İçinizi ferah tutun. Duam sizinle 🙏
HMine 23 haftalik olmusduk bugun birden kramplarla basladi geldigimde 4 cm acilmam vardi bebegim kanala girmisdi normal dogum yaptim suan yogunbakimda cook riskli dedi dr.allahın dedigi olur ne verirse rabbim hayırlisini versin baska ne denirki artik.
Gizemmmm HMine allah yardimciniz olsun .dua ediyoruz bebegin icin. Rabbim isterse her şey mümkün unutma bunu 💕
MerveYildirim HMine solunumj nasil peki ? Allahin izniyle gonlunu ferah tut , sen allaha inan ki o seni yari yolda koymaz. İnancini yitirme , sabirli ol allahin izniyle bisey olmaz 😍 sag salim yavrunu kucagina alirsin insaallah
Duygucoban HMine canim benimm Rabbim bebegine safii ismi hurmetine sifaa versin. Guclu ol bebegin icin Rabbime sigin. Bende yarin 33 haftamda dogum yapicam Allah hepimizin bebeklerine saglik bizlerede sabir versin
Cennettim Canim sade arkadas sordu diye cevap verdim bide benim sorunum baskaydi bebegimin kalb kasi kalin oldugu icin dayanamadi
Cennettim Rabbim sifa versin insallah sana bagislar canim dua et RABBIM nasibinden etmesin umudunu kaybetme hic