HMine 23 haftik gebeyim suyum geldi erken dogum icin hastanedeyim bebegim cok kucuk daha dua edin bize
Cennettim Rabbim yardimciniz olsun size bagislasin insallah bende 26 haftalikken suyum gelince erken dogum yaptim yen dogan prameture bebek yogun bakimi olan bi hastaneyi tercih edin kesinlikle
Perimasali89 HMine oyy Allah zamanında doğurmayı nasip etsin sağ Salim evinize gidersiniz ikinizde inşallah
MerveYildirim HMine allah yardimciniz olsun , insaallah 1 ay daha bekletebilirler bu sekilde . Suyunu tamamen mi geliyor azar azar mi geliyor
Prensesss HMine Rabbim size bağışlasın bebeğinizi inşallah geciktirirler doğumu bizi bilgilendr canım dualarımız seninle 🙏
Cennettim MucizemE sancim oldu 8 gun hastanede yattim sancilari durdurmak icin tedavi oluyordum 8. Gun sancim cok siddetlendi ve servisteyken suyum geldi acil dogum oldu bebegim 1 gun yasadi sadecebenim oldugum sehirde yeni dogan unitesi yoktu baska bi sehire gonderdiler ambulanla
Cans HMine Sağlıklı kalsın minik melek ❤ Allahım güç kuvvet versin hemen toparlasın kendini inşallah .
Afdemir HMine Rabbim sana bagslasn insaAllah canm dua ediyorz bebegine. Sezeryanla mi aldilr norml mi dogdu canm? Kac gram