Gizembayb Merbe61 ay ne güzel canım rabbim saglıkla doğmasını nasip etsin aynı gün doğumlu olacak bebişler 😍🙏❤️
Ozooss Gizembayb 37+5 olduk arada bir regl agrısı gibi kasıklarımda agrı oluyor en son yan pozisyondaydı dogum pozisyonunu almış mı bilmiyorum bugun çatı muayenesi yapılcak öyle karar verilicek sağlıkla kucagımıza alalım hepimiz inşallah 😍
Mucizem7 Gizembayb ben doğurdum canm spinal sezeryanla 13gunluk oğluşum yanımda uyuyo🙏💙🧿buralara genede arada gidiyrm.allah sağ salim bebeğimi kucagina almayı nasip etsin
Gizembayb Mucizem7 saglıkla büyütesin canım inşAllah nasıl bi zorlugu oluyor mu spinal sezeryanın herkes ürkütücü seyler anlatıyorda🤦♀️
Esin122 Gizembayb benim 19 gun kaldi hayirla ins canim benim eger bugun cocuk kanala gecmezse 9 gun sonra epidural sezeryan dedi bakalım
Hayalice Ben de salı sabahı spinal sezeryan olacağım çok gergin ve heyecanlıyım. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah ♥️
Gizembayb Hayalice saglıkla al kucagına canım gergin olma heycanlı olda o heycanda bebegine kavuşma heycanı olsun🙏😍
Annisko Gizembayb prensesime kavusmamiza 20 gün kaldı bizim de .saglikla gelsin bebislerimiz 🐣🧚♀️👶🏻😍🧿💕
Mucizem7 Gizembayb hiç zor değil canm.emin olabilirsin.korkunc seneryolar üretenler halt yemiş.ben gene olsa spinal sezeryan olurdum. Ilk gün agrin oluyo oda ağrı kesici yapiyolar. 3ginde tamamen toparladim kendimi