Gizembayb Kendi isteğimle spinal sezeryana karar verdim perşembe öglen bebişimi doğurcam inşAllah kimlerin doğumu yakın heyecan var mı😍
AydanB Gizembayb bende spinal sezeryana karar verdim doktorumla gun belirleyecegiz hayirlisi olsun 🙏🏻❤🥰
Remziyee1 Gizembayb 36+1 haftamdayım az kaldı benim’de çok şükür yolu yarıladık allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻😊
35ebru cptrhb ay bende hep diyordum ne zaman 35,36,37 haftalara gelecemmmm🤣bir baktım zaman geçti 37 oldum ,doğumuma 12 gün var ,artık korkudan yavaş geçsin istiyom😂
Rivadan Leylasnsy al bende o kadar 😔😔😔 gece sürekli WC yatak arasında mekik dokuyorum sağ dön uyan sola dön uyan su iç WC geceler halim bu
Gizembayb Omerzeynep-Klc aynı canım bende valla menopozlu kadınlr gibiyim baksana saat kaç daha uyucam tekmeliyor tam uyuycam zaman
Remziyee1 Omerzeynep-Klc al benden de o kadar benim doktor da aynı bok 😂 ne zaman Doğum olur tahminen diyorum gelmiş allah bilir orasını diyor net bir şey diyemezmişşş şaştım kaldım bu işe sizinkilerde böyle mi ?? Kızçeleeer
Gizembayb Remziyee1 amiin inşAllah birbirimizin duacısı olalım kolay doğumlar nasip etsin rabbim tüm hamişlere🙏
Merbe61 bayb#9742103 Allah nasip ederse persembe sabahı da ben kavusucam ogluma stres heyecan mutluluk hepsı var spınal olucak benumde Allahım sag salım kavusmayı nasıp etsın
Gizembayb Merbe61 ay ne güzel canım rabbim saglıkla doğmasını nasip etsin aynı gün doğumlu olacak bebişler 😍🙏❤️