Aygul01 EylulEsen maleseff,, ki o post daha ne ki daha sen diğer postlarda yaptığı yorumları okusan düşünce tarzını dedigi şeyleri filan aklın hayalin durur
EylulEsen PinarY ben geç gördüm post kitlenmiş yoksa yprum yapicaktim çok sinirlendim🤢ya bana mı tuaf geliyor sorun bendemi anlamiyorum ya çok ayıp böyle birşey söylemesi hemde çok 🤬
Zuhal1 RuzgarsMommy senindemi şekerin var bende doğumdan cıkar cıkmaz yeraltı düğün salonları varya orada dağıtılan pastalar canım öyle çekiyor ki ölcem artık 😭
RuzgarsMommy Zuhal1 Ahhahahaahhaha yaa bunu hic duymadim bakk kiyamam yaa 😁😁 Şekerim biraz fazlaydi dikkat et dedi doktorum karpuz kiraz cok yedim bi ara suyum arttı o yüzden daha yiyemiyorum :/
PinarY EylulEsen Hayır sana tuhaf gelmiyor böyle bir şeyi buraya yazması zaten tuhaf. Ben bilmediğim bir şey olsa bile bire bir sormaya çekiniyorum birine kaldı ki buraya yazmak.. Söyleyecek çok söz var aslında öyle birine ama işte suçlu biz oluyoruz sonra 😒
EylulEsen Aygul01 görmedim 🙄 bide böyle insanlari savunuyorlar ya neymiş burasi hamilelik platformu isteyen istedigini yazar bilmem ne falan deliriyorum ya utanmasa nasıl yaptığını da anlatırdı 🤢
EylulEsen PinarY bide savunuyorlar ya neymiş efendim burda isteyen istedigini yazar 👀daha ne yazacaksiniz merak ediyorum yani daha ne kadar detaya girilir ki😏 daha ne kaldı 😤
Zuhal1 RuzgarsMommy Yaaaa geçmiş olsun cnm benimde şeker var yiyemiyorum karpuz VS canım istiyorda maalesef aynı senin gibiyim neyse az kaldı canım 😒
RuzgarsMommy Aygul01 yok yok o kadar diil hayatim tabi cok isteyince ufak bi dilim yedim gecen günde sağolsun annemler de eşim de eve almıyorlar artik karpuz 😁 hani şöyle doya doya yemek istiyorum doğumdan sonra inşallah
Anne-olmak2 Dorukcuuuum 🤣hiç sağlıklı değil bunlarda kuzum yersem kilo alırım alışveriş yaparsam kocamdam olurum uyursamda cücüğüme bakacak kimse yok karnımdaki uyu anne diyor kucağımdaki oyna benle anne diyor 😫😩😫