Dorukcuuuum Merhaba öncelikle 20+1 deyiz canım deli gibi daksil yemek koklamak boya tadına bakmak tiner koklamak çıtçıtlı kalem ucu yemek istiyor kendime engel olamıyorum canım ekmek su gibi onu istiyor 🧐
EylulEsen Dorukcuuuum doktoruna söyle tahlil falan yapar demir eksikliği kansızlık yapıyordur böyle şeyler istemeni ama bilemedim çok tuaf geldi bana 🙁
Dorukcuuuum Busradonmezus ileri derece kansızlığım var zaten ama vücudum ilaç kullansamda kan üretmiyor 😕 ve ben deli gibi bınları aşeriyorum
Busradonmezus Dorukcuuuum ilaçtan daha etkili şeyler var sanırım serumla kan gibi onları denerler kansızlık hamilelik için riskli
Anne-olmak2 Benimde canm deli gibi uyuyup dinlenmek rahat rahat yemek yemek istediğin yicekleri yiyebilmek ekmek dondurma tatlı gibi ve deli gibi alışveriş yapmak istiyor of of 😫😭
Zuhal1 RuzgarsMommy senindemi şekerin var bende doğumdan cıkar cıkmaz yeraltı düğün salonları varya orada dağıtılan pastalar canım öyle çekiyor ki ölcem artık 😭
Aygul01 RuzgarsMommy yaa.. bilmiyordum oyle durumda meyve tüketmenin sakıncası olduğunu ama bisey diyecem cok canın istiyorsa bir dilim ye bi dilim filiz kendini kasma bence yanlis birsey demeyim ama bence canının istemesi ve yiyememek daha kotu🥺
EylulEsen RuzgarsMommy ya misafirlikteydim🤣bi geldim görmez olaydım okumaz olaydım🤢🤮edepsiz ya terbieyde kalmamış millette neymiş sürekli ağzındaymış 😒🤢
RuzgarsMommy Aygul01 yok yok o kadar diil hayatim tabi cok isteyince ufak bi dilim yedim gecen günde sağolsun annemler de eşim de eve almıyorlar artik karpuz 😁 hani şöyle doya doya yemek istiyorum doğumdan sonra inşallah