Rabo Linababy of bende çok takıyorum ve üstüne 3 aydır balgam çıkarıyorum öksürüyorum şuanda boğazlarım acıyor sürekli acaba oldum mu psikolojisindeyim benim eşim restorant sahibi geçen gece ateşlendi hemen test yaptırdı negatif çıktı bi kaç gece üstümüz açık yattık havalarda serinlemişti ondan büyük ihtimalle. Ben 37. Haftamdayım şimdi düşündüğüm eğer olursam ve doğum olursa bebeğimi iyileşene kadar ya göremezsem bu korku var şimdide hayırlısıyla doğurup bu şeyleri atmak istiyorum üstümden
Zeyzeyka Zeyzeyka böyle birbirinizi yazı tarzından tanıyıp memleketlinizi bulmanız falan hoşuma gitti 😃
Haliagaoglu senantehmine ben de 16 haftalıkken oldum. Grip gibiydim başka belirtim yoktu. Yine de hiç ilaç vermediler. Bebeğim için de iyi dediler ancak 27+3 de düzenli kasılmalarım başladı. Sebebi bir türlü bulunamadı. Tam 2 hafta hastanede yattım, son 5 günü İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde. Çünkü oraya sevk edilmiştim kasılmaların sebebi bulunamadığı için. Pazartesi taburcu oldum. Dün yani Cuma günü kontrole gittim yine düzenli kasılma çıktı ama yatırmayacağız dediler. Hibor 0.2 ml kullanıyorum. Clexane eş değeriymiş. Bu arada olay hala netliğe kavuşmuş değil. Covid sebep olmuş olabilir mi diye bütün asistanlar beni araştırma konusu yaptılar. Bir şey çıkarsa size de söylerim. Sadece sevk olmadan önce medipoldeki genel cerrahi doktorunun dediği covid pıhtılaşma bozukluğu yapıyormuş eğer bu karın bölgesinde olmuşsa (aradan 2 ay bile geçse) o pıhtı da Rahmi otomatik olarak kasılmaya itmiş olabilir diyerk o başlamıştı zaten clexanı. Ben taburcu olunca hibor kullanmaya başladım.
senantehmine firuzeelmi bəli təəssüflər olsun ki var,,, kimden soruşursan qızdırma xesteliyinden birteher olub,,, 3-4 gün qızdırma verir, sonra düzəlir,,, bir müddet sonra yenə də başlayır xestelik,,üstüne düsmesen ağırlaşır və pis nəticələr verə bilər,,,
firuzeelmi senantehmine gör hələ məndğ deyirəm Bakıda azdı xəsdəlik 🤷🏻♀️Mən özüm Rasiyada Niji novqorodun rayonunda burda yoxdu o xəsdəlikdən
HafsaRumeysa senantehmine 6 aylik hamileyken benmde.pozitif cikti cogu belirtiyi gecirmistim zaten evde gecirdim ilac kullanmadim ayakta gecirdim yediklerime dikkat ettim eldiven maske kullandim Allah sifa versin herkese
Esmaebru34 Linababy kaç hüne geldi canım benimde başladı ökaürükde var coronamı oldum diye korkuyorum 😔
Linababy Esmaebru34 15 güne falan geri geldi, gidip test yaptırmalısınız bence ayakta geçiriyor bazı insanlar taşıyıcı oluyoruz. Bana test yapmıyolardı yalan söyledim belirtim var diye pozitif çıktı. Ama hiç belirti olmadı😬