senantehmine Selam,,, ben 18 haftalık hamileyim,,, dört gün önce Covid-19 virusu için benden analiz aldılar doktor,,, bende pozitif çıktı,,, bilmiyorum şimdi ne yapmalıyım((
Linababy senantehmine 35.Hafta da covid testim pozitif çıktı, 7 gün hastanede kaldık 5 gün iğne tedavisi gördüm sadece oksapar kan sulandırıcı onun dışında ilaç falan vermediler.
Deletedmom272 senantehmine pozitif ciktiktan sonra irtibata geçmediler mi. Bu arada nasil bulasti. Evdekilerden fln mi. Yoksa sosyal hayat fazlamiydi
Haliagaoglu senantehmine ben de 16 haftalıkken oldum. Grip gibiydim başka belirtim yoktu. Yine de hiç ilaç vermediler. Bebeğim için de iyi dediler ancak 27+3 de düzenli kasılmalarım başladı. Sebebi bir türlü bulunamadı. Tam 2 hafta hastanede yattım, son 5 günü İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde. Çünkü oraya sevk edilmiştim kasılmaların sebebi bulunamadığı için. Pazartesi taburcu oldum. Dün yani Cuma günü kontrole gittim yine düzenli kasılma çıktı ama yatırmayacağız dediler. Hibor 0.2 ml kullanıyorum. Clexane eş değeriymiş. Bu arada olay hala netliğe kavuşmuş değil. Covid sebep olmuş olabilir mi diye bütün asistanlar beni araştırma konusu yaptılar. Bir şey çıkarsa size de söylerim. Sadece sevk olmadan önce medipoldeki genel cerrahi doktorunun dediği covid pıhtılaşma bozukluğu yapıyormuş eğer bu karın bölgesinde olmuşsa (aradan 2 ay bile geçse) o pıhtı da Rahmi otomatik olarak kasılmaya itmiş olabilir diyerk o başlamıştı zaten clexanı. Ben taburcu olunca hibor kullanmaya başladım.
Deletedmom272 Linababy sana nerden bulasmisti cnm. Evdekilerden fln mi. Yoksa sosyal hayat fazlamiydi
Yaseminelif Linababy ay çok geçmiş olsun ya bu aralar bir korkuyorum anlatamam eltim yakalandı ama son 10 günüydü antibiyotik kullandı ben birde yolun başındayım yakalanirsam diye kafayı falan yiycem
Linababy Deletedmom272 Eşimden bulaştı bana ona da iş yerinden maalesef. O kadar korunmamıza, dışarı çıkmamamıza, eve kimseyi almamamıza rağmen olacağı varmış olduk valla😬 bende hiç belirti olmadı çok şükür eşimde tat koku kaybı vardı. Ona ilaç tedavisi uyguladılar mesela. Şimdi çok şükür ikimizde iyiyiz 😊
Linababy Yaseminelif Korkup strese girersen çekersin kendine unutma bunu. Benim ödüm kopuyordu herkesle iletişimi kesmiştim resmen ona rağmen olduk valla😬
Yaseminelif Linababy eltimde aynıydı eşi hemşire kız yanında kaçtı ailesine geldi tak covit oldu üstüne üstüne mi gitmek lazım ne halt edicez bilmiyorum hayır ilaç içme işi sıkıntılı olmasa amannn olalım gitsin diycem de ilaç icemiyoruz
Linababy Yaseminelif Üstüne üstüne tabi ki gitmicez yine korunucaz gerisini Allah’a bırakıcaz. Ama hayatımızın odak noktası haline getirmicez ben onu çok yaptım. Allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte yok olsun şu lanet şey.
Linababy Kvo Dediğim gibi bende hiç belirti olmadı hala da yok ama çok şükür çok iyiyim, eşiminde tat koku kaybı yerine geldi hamdolsun.
senantehmine Bende de evde olan insanlardan geçdi, evde var idi,,, bu gün bilindi bende,,, bu verus çocuğa pis tesir edirmi ?
firuzeelmi senantehmine Azərbaycanlısan? Yazış tərzindən gördüm ki Azərbaycanlısan ☺️Türkiyədə olursan yoxsa Bakıda ? Virus harda keçdi sənə?
Nurselii Arkadaşımda covid hastalığına yakalandı 6 aylık hamile ona da eşinden bulaşmış hastalığı atlattı hamileler de haftalık belirtileri olmuyor denilecek kadar azmış ve doktora gitti bebeği gayet sağlıklı inşallah sizde iyi haberleri ez zamanda alırsınız
Linababy Ahsend49 Hayır bebeğe geçiş yok zaten anne karnında doktorum öyle demişti ki zatem kullanılan iğne de hamilelerin kullandığı bi iğne biliyorsunuzdur. 39 haftalık olduk kızımda çok iyi hamdolsun 😊
Esmaebru34 Linababy kaç hüne geldi canım benimde başladı ökaürükde var coronamı oldum diye korkuyorum 😔
Rabo Linababy of bende çok takıyorum ve üstüne 3 aydır balgam çıkarıyorum öksürüyorum şuanda boğazlarım acıyor sürekli acaba oldum mu psikolojisindeyim benim eşim restorant sahibi geçen gece ateşlendi hemen test yaptırdı negatif çıktı bi kaç gece üstümüz açık yattık havalarda serinlemişti ondan büyük ihtimalle. Ben 37. Haftamdayım şimdi düşündüğüm eğer olursam ve doğum olursa bebeğimi iyileşene kadar ya göremezsem bu korku var şimdide hayırlısıyla doğurup bu şeyleri atmak istiyorum üstümden