Ben böle şeyleri söylemek istemiyorum içinize kötü his düşmesini de istemem ama dayanamadım mecbur hissettim. Almanyada yaşıyorum 2 hafta önce düşük yaşadım aldılar. Benim de ilk çk az pembe lekelenme sonrs arada kahverengi kanama oldu. Doktor aradım olabilir normal yoğun olursa gel dediler. Okadar yoğun olmuyordu ama yinede vardı kan. Ağrı yok diye içim rahat diyordum. Her kanamayı ciddiye alın ağrı felan beklemeyin hiç ağrım yoktu. Ben kanama var yinede baksınlar diye acil gittim doktor. Kanama normal olabilir dedi, bebeği gördü kalp atışını vardı dinlen dedi o ilaçtan verdi eve gittim. 3 gün bşy yapmadım sadece yattım kanama gitmişti rutin kontrol olup kanıma bakıp hamilelik karnemi verecekler diye gittim. Bebeğin kalp atışı yok dedi. Yıkıldım. O ilk ve malesef gittiğim doktor okdr kötüydü ki hemen ruhsuzca sıradan birşey gibi alınması için tarih veriyor İ. nanmadım başka doktor gittim oda alınması gerekiyor dedi. Ve kaanaamayı ciddiye alın lütfen zaten elden bşy gelmiyor bazı şeyler olacaksa. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın. Bunları söyleyip moral bozulsun istemem ama buu tür şeyler var ve yaşadım diye yazdım. Allah senin bebeğine tutunma gücü verir sağlıkla gelir inşallah 🙏