Fuliaa90 Bende de bacaklarımda basladı bugun ıc bacaklarımda gorunce bakmak istedim ve co knet bellı oluyor 28. Haftadayim bende bakalım doktor ne diyecek 🥺 onceden doktora gıdıcek arkadaslar burfan paylasırsa sevınırım
Ebrugur2019 Nezosikra benim popomta da vardı açıkçası normal doğum esnasında damarlar patlarsa sorun olur kan kaybından sizi de kaybedebiliriz demişti doktorum
Nezosikra Ebrugur2019 bendede aynı canım işte doktor ne derse yarın gideceğim bakalım 🙈🤷♀️ çok korkuyorum inslalah normal doğuma engel değildir
Fuliaa90 Busra221 doktoruma yazdım bakalım ne diyecek bacagimdakılerde hafiften agrı yapmaya basladı 🥺 bakalım ınsallah sorunsuz gecırebılırız
Fuliaa90 Busra221 doktorla gorüstüm benı kalp damar cerrahısınıe yonlendirdi baktıralım onlem alalım dedi varis corabıda sorcam bakalım nokcak
Nezosikra Nezosikra gittim canim bugün doktora suanlik normal doguma engel değil dedi çok ayakta durmamaya dikkat et dede eger iyice büyürse o zaman normal doğum yapamazsın dedi
Lalammm Busra221 varis cnm alttan bakdi soyle bir varis dedi sismeye baslamis dedi bir tarafi daha cokms ayakda kalma fazla oturma askida kalmasn ayagim fln dedi. Birde gebeler icin varis corabi oluyor al giy drdi baskada bsey demedi.
Lalammm Busra221 yok onu demedi daha haftam erken ya ondan ilerleyen zamands durumuna gore soyler snrm
Busra221 Fuliaa90 hadi ya anladım canım peki senin sadece bacakların da mı. Bakalım o doktor ne diyecek inş bi aksilik cıkmadan doğumlarımızı atlatırız. Normal doğumla ilgili birsey dedimi
Fuliaa90 Busra221 yok bende bacak ve vajinada . Artık kalp damara gidip kendısıne gidcem ama bence etkıler gibi malesef😰 riskli gibi sankı
Sevdiss_17 Busra221 kuzim gittim sordum ama o aci hissinin azaldigini soyledim varis degilde enfeksiyon olabilir onun agirisi hemen gecip duzelmezmis dedi gercekten suyu arttirfigimdan beri agrim azaldi
Busra221 Sevdiss_17 hımm anladım canım cokk sağol. bende cok su içmeye başladım inş faydasını görrürüm benım de bi gün iniyo bi gün şişiyo anlamadım gitti
Sevdiss_17 Busra221 evet benimde oyleydi suan azaldi baya enfeksiyon cikti idratda dikkat et ben su icmeyi cok arttirdim sende dikkat et