Ysmn_11 Ayy bende de aynısı olduuu herşey guzel cıktı ama çocugum olmuyodu 1 bucuk yıl sonra gittim ben doktora tabı 😂 eşimden de sperm testi istedi oda iyi cıkınca alttan muayene etti 5 gunluk klomen verdı 5. Gunun sonunda gittim eczaneden catlatma iğnesi aldırdı vurdurdu sonra bir gun arayla ilişki onerdi adetın gecıkınce gel dedi bende gittim 2 ay bekledim adet oldum ama ilişkiye dediği gibi devam ettim her gun girersek spermın kalıtesi düşüyormuş cunku 2 ay gitmedim 3. Ah adet olmadan gittim adetime 2 gun kala işe yaramadı demek için oda adet ol oyle gel kan alalım tekrar dedi neyse bekledım bekledim yok adet olmuyorum 4. Gun olunca test aldım evde pozitif cıktı meğer hamile kalmışım simdi 35+3 olduk bu ayın sonu dogum var inşallah allah nasip kısmet ederse darısı başına diyeyim o zaman inşallah sendede işe yarar unutma bi gün arayla ilişkiye gir ama bebek olsun diyerek değil afedersin ama zevk alarak yap yanı aklında sürekli bebek olmasın sonra ilişkiden sonra ayaklarını hava dik bi 20 dk falan hemen banyoya yada tuvalate gitme bi işe yaramaz yoksa bide stres yapma kendıne