fnsckn Kubra80 su gibi değilde 11.16. Haftalarda progestan kullanmıştım fitil olarak o ara çok hafif hafif gelmişti ilaç tekrar çıkarken
_Mrv_ Kubra80 eczaneden turnusol kağıdı alıp su olup olmadığını kontrol edebilirsin canim, suysa hemen doktora gitmelisin.
Kubra80 ecembugra53 çok değil ama sürekli idrar gibi wcye gidiyorum iç çamaşırım ıslanıyor azar azar su gelirmi acaba Daha 29 haftalık bebeğim 😥
selin4141 Kubra80 benimde öyle canım 29+5 ara ara ıslaklık oluyor akıntı gibi değil bildiğin sıvı su gibi doktora gittim enfeksiyon yok şekerden şüphelendi oda çikmadi biraz suyum fazlaymis onun dışında nedenini bulamadı kontrol altındayım sorun olmadı şükür
Kubra80 selin4141 enfeksiyonum var sürekli Dikişim var bide benim rahimde bugün karpuz su çok tükettim belki ondan böyle oluyor
emine0707 selin4141 benim de suyum çok geldi ne diye kontroldesiniz acaba doğum belirtisinden dolayi mi ?
Sister Benim de 20. Haftada geldi ve kaybettim.. ama sizin ki hafta olarak iyimiş inşallah düzelirsiniz ☺️
selin4141 emine0707 her gittiğimde detaylı olarak ultrasondan suyuma bakıyor şükür bir sıkıntı olmadı nedeni belli olmayan su fazlalığı diye geçiyormus doğuma kadar umarım kontrol altına alınır zaten aşırı fazla yatış gerektirecek durumda değilmiş